Oprah Winfrey
Foto: nypost.com

La 61 de ani, celebra prezentatoare Oprah Winfrey a trecut printr-un moment foarte stânjenitor după ce a părăsit studiourile din New York ale emisiunii “The Late Show”. Oprah a trăit o situație neplăcută, fiind asaltată nu doar de fotografi, ci și de un tânăr care insistă că e „fiul ei secret”.

Publicaţia The National Enquirer a aranjat ca Mitchell să ajungă la Oprah Winfrey, tânărul susţinând că vrea să reia legătura cu aceasta, după 20 de ani în care nu s-au întâlnit. Iată aici întreaga poveste!

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a abordat-o de față cu fotografii pe Oprah, pretinzând că este mama lui. Aceasta a încercat să-l țină la distanță, dar fotografiile cu cei doi au ajuns deja în presă, povestea lor fiind acum intens discutată.

baiat si Oprah
Foto: mirror.co.uk

Calvin Mitchell este șofer de camion și spune că Oprah ar fi rugat-o pe mama sa biologică să îi permită să îl adopte pe când acesta avea doar 11 ani, dar Eva, mama acestuia, a refuzat. “M-am simțit ciudat pentru că una e să oferi ajutor în creșterea copiilor, alta e să adopți unul din ei, pe motiv că mai am alții. Nu puteam să îi permit să îmi separe copiii”, a spus aceasta, adăugând că Oprah ar fi trimis constant cadouri băiatului său, cu mesaje de iubire. Starul de televiziune de 61 de ani i-ar fi plătit școlile lui Calvin: una creștină privată, The Piney Woods School, în Mississippi, pe care tânărul a lăsat-o la 17 ani.

Mitchell (35) spune că tot ceea ce-și dorește e să știe de ce l-a părăsit Oprah, conform interviului său dat presei. “Vreau să o întreb de ce m-a părăsit? Sunt încă pustiit. Încă sunt în căutarea unor răspunsuri. Nu m-am putut resemna până acum. Nu înțeleg.”

baiat Oprah
Foto: ok.co.uk

De asemenea, se pare că băiatul și-ar fi cerut scuze față de vedetă că a abordat-o astfel, în public, zilele trecute dar era “singura cale” de a putea vorbi cu ea. “Dragule, sunt în drum spre Națiunile Unite, nu pot vorbi cu tine acum, Calvin, ai grijă de tine”, ar fi replicat nominalizata la Oscar.

“Eram tânăr, am luat o decizie prostească și Oprah nu m-a iertat. Cred că a greșit”, a adăugat fiul ei nelegitim despre faptul că a lăsat școala și că a devenit suicidal după ce aceasta l-a părăsit și l-a lăsat baltă. “Mi-a zis: Calvin, încearcă să te descurci, poți să faci asta. Rezistă. Încerca să mă inspire să fac ce trebuie. Tot am lăsat școala. Eu doar voiam să merg acasă, iar Oprah nu a înțeles asta”.

Calvin Mitchell a povestit că a întâlnit-o prima oară pe Oprah în anul 1992, pe când avea doar 11 ani, pe platourile de filmare ale peliculei „There Are No Children Here”. Aceasta l-ar fi crescut timp de 5 ani, dar nu a mai putut face asta și l-a lăsat în grija mamei sale biologice. Asta l-a adus într-o depresie cruntă.  “Am lăsat școala și așa i-am dezamăgit pe toți. Credeam că Oprah și Stedman Graham (partenerul lui Oprah de 29 de ani  încoace) nu mă vor părăsi, totuși”,  a mai declarat el pentru National Enquirer.

Oprah winfrey si Stedman Graham
Foto: elimparcial.es

Însă, de fapt, dacă stăm să ne gândim, afirmația că tânărul este fiul secret al lui Oprah este exagerată, dat fiind că aceasta doar l-a susținut neoficial, ajutând la creșterea lui, dar fără a-l adopta practic. Poate că este vorba și de o încercare de-a scoate bani de la celebrul mogul, însă situația este jenantă per ansamblu pentru Oprah.

Este de notorietate faptul că Oprah Winfrey obişnuieşte să ajute tinerii, atunci când vine vorba de educaţie, aceasta oferind 400 de burse elevilor de la Morehouse College, din Atlanta, Georgia.

În trecut, Oprah a declarat că nu s-a simţit niciodată în stare să devină mamă. A avut un copil, pe când avea doar 14 ani, dar bebeluşul a murit la scurt timp după naştere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *