Florin Piersic Jr. va fi părinte pentru a doua oară

0
Florin Piersic Jr. va fi părinte pentru a doua oară
Foto: viva.ro

Florin Piersic Jr., fiul celui mai îndrăgit actor român, va deveni tătic pentru a doua oară, la începutul anului viitor. Se pare că fiul lui Florin Piersic se iubeşte deja de mai multă vreme cu Andreea. Relaţia lor nu ar fi fost însă una lipsită de suişuri şi coborâşuri, cei doi ajungând chiar la despărţire anul trecut. Au revenit din fericire la sentimente mai bune şi au hotărât să-şi mai dea o şansă. Şi se pare că bine au făcut, întrucât acum Andreea este însărcinată în şase luni, urmând să-l facă tătic pentru a doua oară pe junior. Acesta este primul copil al cuplului, actorul în vârstă de 47 de ani mai având o fetiţă de 9 ani, Sonia, a cărei mamă este actriţa Dorina Chiriac.

Florin-Piersic-Jr-Dorina-Chiriac-si-Sonia
Foto: viva.ro

Cu Dorina Chiriac, actorul a rămas în relaţii foarte bune. Actriţa a avut recent o problemă de sănătate şi a fost internată, iar Piersic Jr a fost printre apropiaţii care au venit s-o viziteze la spital.

Florin Piersic Jr. şi Andreea Cipcă, între care există o diferenţă de vârstă de 15 ani, au o relaţie foarte discretă. Prima dată au apărut împreună la Gala Gopo de anul acesta, iar recent şi-au făcut apariţia la premiera filmului „Lumea e a mea”, ocazie cu care sarcina Andreei a fost foarte vizibilă.

Florin-Piersic-Jr-si-Andreea-Cipca
Foto: okmagazine.ro

Sarcina Andreei pare să-l fi schimbat cu totul pe Florin Jr, care acum este mult mai zâmbitor şi mai atent cu iubita lui.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *