sâmbătă,noiembrie 27, 2021

Puternici și seducători pe marile ecrane, actorii de la Hollywood au uneori blocaje pricinuite de teama unor lucruri.

Ce îi înspăimântă sau de ce anume se feresc?

 

Megan Fox

Îi este frică de întuneric de când se ştie și nu-i place sa-și vadă filmele sau fotografiile. A avut curaj să-și vadă primul său blockbuster după ce a consumat câteva pahare de șampanie. Actrița este îngrozită de microbi, drept pentru care evită să folosească tacâmurile restauratelor sau toaletele publice.

Fobiile-vedetelor-de-la-Hollywood
foto: usmagazine.com

 

Nicole Kidman

Celebra australiană suferă de o fobie greu de imaginat… îi este frică de fluturi. „Uneori, când veneam de la şcoală, găseam cel mai mare fluture sau molie aşezat fix pe poarta de la intrare. Preferam să sar gardul şi să mă strecor în casă, numai să nu pun mâna pe poartă. Am încercat să scap de această fobie intrând în marea colivie a fluturilor de la Muzeul American de Istorie Naturală, dar nu a funcţionat. Nu îmi este frică de şerpi sau de păianjeni. Dar îmi este o frică teribilă de fluturi”, a mărturisit actriţa revistei In Style”.

Nicole-Kidman
Foto: wallpapersboom.net

Johnny Depp

Destul de greu de crezut dar se pare că lui Johnny Depp îi este frică de clovni. „Întotdeauna mi s-a părut că ceva întunecat pândeşte în spatele acestei figuri, că există un rău latent în ea. E ceva legat de faţa aceea pictată, de zâmbetul acela fals” spunea Deep într un interviu.”

Johnny-Depp
Foto: forbes.com

Jennifer Love Hewitt

Frumoasa actriță Jennifer Love Hewitt este speriată la culme de întâlnirile care au loc la înălțime. De cele mai multe ori acestea au loc la ultimele etaje ale unor cladiri înalte iar teama de lift o îngrozește. „Claustrofobia este cea mai mare teamă a mea şi nu e deloc  plăcut să ai o astfel de problemă… ,Hai să băgăm 90 de persoane în lift şi să mergem la etajul 68 – nu, asta nu e pentru mine. Nu intru în lift dacă înăuntru sunt mai mult de cinci persoane”, a dezvăluit actriţa într-un interviu preluat de popcrunch.com.

jennifer-love-hewitt
Foto: complex.com

Matthew McConaughey

Fermecătorul actor are o problemă cu tunelurile și ușile rotative. În preajma lor nu se simte deloc confortabil. „Nu îmi plac uşile rotative şi nu mă simt deloc bine în acel unghi mort când intru într-un tunel. Acel moment când nu poţi vedea nici la trei metri. Nu poţi vedea nimic, nu poţi vedea dacă cineva a fost accidentat sau dacă e ceva în faţa ta”, a menționat el.

matthew-mcconaughey
Foto: wallpapersboom.net

Scarlett Johansson

La 29 de ani frumoasa actriță Scarlett Johansson suferă de ornitofobie şi entomofobie și are atacuri de panică cand vede păsări sau gândaci. „E ceva ce are legătură cu aripile şi ciocurile şi fâlfâitul acela… Mă îngrozesc. Nu am scăpat de această teamă. Pentru mine, insectele astea sunt îngrozitoare”, a mărturisit actriţa într-un interviu acordat revistei New York.

scarlett-johansson
Foto: apnatimepass.com

Uma Thurman

Teama de spațiile închise îi dă mari bătăi de cap. „Nu a trebuit să îmi folosesc abilităţile actoriceşti. Ţipetele mele erau reale”, a declarat ea presei după scena din Kill Bill: Vol. 2, în care a fost îngropată de vie într-un coşciug. „A fost îngrozitor. Nimeni nu-şi doreşte o astfel de experienţă”, a mai spus ea.

uma-thurman
Foto: ibtimes.co.uk

Woody Allen

La 78 de ani regizorul și actorul Woody Allen este de departe marele campion al fobiilor. Este ipohondru şi îl îngrozeşte până şi unul de arahide care se lipeşte de cerul gurii. La un moment dat Woody a dezvăluit că are şi unele nevoi obsesive şi ciudate: nu se simte deloc confortabil dacă cabina sa de duş se află în colţul băii – preferă centrul încăperii – iar dimineaţa obişnuieşte să taie o banană în şapte bucăţi egale înainte de a o adăuga cerealelor. Și lista poate continua……..se teme de soare, spaţii strâmte, insecte, mulţimi……Oare cum de mai iese din casa?

Woody-Allen
Foto: timesofisrael.com

Jennifer Aniston

După o experiență mai puțin plăcută în timpul unui zbor cu avionul, actrița Jennifer Aniston a mărturisit că „Ceea ce mă sperie mai mult este momentul decolării, pentru că nu am înţeles cum ajunge avionul acolo sus şi cum se menţine acolo… Chiar dacă am citit despre aerodinamică, viteză, motor”. Între timp s-a mai tratat dar tot simte fluturi în stomac înainte de a se urca într-un avion.

jennifer-aniston
Foto: richglare.com

Robert Pattinson

Cu rolul din seria filmelor Twilight, actorul a cucerit milioane de inimi dar acest lucru nu l-a ajutat să scape de equinofobie – frica anormală şi persistentă de cai. În timpul filmărilor la Water for Elephants actorul a declarat că „A trebuit să fiu doborât de un cal. Asta a fost înfricoşător pentru mine. Totul a durat doar o fracţiune de secundă, însă era vorba de un armăsar adult, iar mie îmi este cam frică de cai”, a spus Pattinson, citat de Contactmusic.com.

robert-pattinson
Foto: 7-themes.com

Nu-i așa că sunt interesante fobiile vedetelor de la Hollywood?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *