MIC-DEJUN-Friganele-bastoane-cu-orez-sau-migdale

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 1/2 ceaşcă lapte de orez sau de migdale
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 2 linguriţe miere
  • un praf de sare
  • 5 felii de pâine (fără coajă) tăiate în bastoane de 2,5cm
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

  1. Într-un vas amestecaţi ouăle, laptele, scorţişoara, mierea şi sarea până se omogenizează.
  2. Treceţi fiecare bastonaş de pâine prin amestecul de ou până când fiecare parte este bine acoperită.
  3. Ungeţi o tavă cu puţin unt, puneţi bastonaşele şi lăsaţi timp de 3 minute pe fiecare parte, la temperatură medie (cuptorul se încinge în prealabil).
  4. Puteţi servi cu miere, sirop de arţar sau sos de zmeură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *