Friptură de somon cu roșii și capere

Friptură-de-somon-cu-roșii-și-capere

Ingrediente:

  • 6 bucăți de somon cu piele
  • 3 roșii
  • 3 mere
  • 2 linguri capere
  • 5 linguri ulei de arahide

Mod de preparare:

1. Spălați roșiile și merele și tăiați în cuburi mici.

2. Turnați 3 linguri de ulei într-o tigaie. Adăugați roșiile și gătiți 3 minute. Adăugați merele și amestecați bine. Condimentați cu sare și piper după gust, acoperiți și fierbeți ușor timp de 15 minute. La final, adăugați caperele.

3. Încingeți uleiul într-o tigaie. Adăugați somonul, cu partea de piele în tigaie, și gătiți la foc mare timp de aproximativ 10 minute. Adăugați piper. Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hartie.

4. Așezați în farfurie amestecul de roșii și mere. Peste ele puneți un file de somon. Serviți imediat o friptură de somon cu roșii și capere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *