Frumoasa Kim Kardashian este însărcinată cu al doilea copil

, New York, NY -8/12/14 Kim Kardashian and Daughter North Spotted in Soho -PICTURED: Kim Kardashian with Daughter North West -PHOTO by: Freddie Baez/startraksphoto.com -FB_1027418 Editorial - Rights Managed Image - Please contact www.startraksphoto.com for licensing fee Startraks Photo New York, NY For licensing please call 212-414-9464 or email sales@startraksphoto.com

Foto: pagesix.com

Într-un interviu acordat de Kim Kardashian anul trecut, în luna august, întrebată dacă plănuiește să mai facă un copil în viitorul apropiat, vedeta nu a respins această idee: „Ar fi amuzant. Se întâmplă multe nebunii în casă, așa că de ce să nu adăugăm și hormonii din timpul sarcinii? Ar fi ca un partener la crimă”.

Şi iată cum la mai puţin de un an de la acel interviu, Kim Kardashian şi soţul ei, Kanye West, sunt în al nouălea cer de fericire! Starleta TV şi rapperul urmează să devină părinţi pentru a doua oară. Însărcinată cu al doilea copil, Kim Kardashian a dat anunţul, în mod strategic, cu ajutorul unui scurt videoclip de prezentare a propriei emisiuni TV, reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”.

Kanye West si Kim Kardashian
Foto: bbc.co.uk

Kim Kardashian (34 de ani) a scos un nou videoclip cu secvențe din ultimul episod din sezon al serialului „Keeping up with the Kardashians”. În videoclip, Kim îi spune surorii ei, Khloe, marea veste: „Am primit rezultatul de la analizele de sânge și sunt însărcinată”.

Totuși, Kim a declarat că ea și soțul ei s-au chinuit foarte mult pentru a rămâne însărcinată a doua oară: „Am făcut sex de 500 de ori pe zi. Îi spuneam lui Kanye «Sunt la ovulație astăzi!» și îl chemam la ședințele mele foto. Și știi ce, nu mă simt deloc prost pentru asta”, a mai spus ea.

Bucuria vedetei este cu atât mai mare cu cât s-a chinuit enorm să rămână din nou gravidă. Doar pentru tratamentele de fertilizare, ea a plătit un sfert de milion de dolari.

Vedeta de 34 de ani a povestit că a urmat luni în şir tratamente de fertilitate. Cum nimic nu părea să dea rezultate, medicii i-au recomandat chiar să apeleze la o mamă surogat.

Interesant este faptul că după anunţul oficial, utilizatorii de Twitter, s-au grăbit cu sugestii de nume, la fel de neobişnuite, pentru viitorul membru al familiei West. Printre acestea se număra „East”, „South” sau „Wild West”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *