”Frumuşica” Julia Roberts trece prin momente dificile

0
Julia-Roberts
Foto: threelittlesparrows.com

Actriță şi producător, Julia Roberts a cunoscut celebritatea după interpretarea fabuloasă din comedia romantică ”Pretty Woman”. Filmul a avut încasări de 464 milioane dolari în întreaga lume. „Frumuşica” a câștigat două Globuri de Aur și, de asemenea, a primit nominalizări la Oscar pentru ”Steel Magnolias” și ”Pretty Woman”. Pentru rolul din ”Erin Brockovich” , a câştigat Premiul Oscar la categoria ”Cea mai bună actriţă”.

După mai multe relaţii romantice cu nume sonore precum Liam Neeson, Jason Patric, Matthew Perry, Kiefer Sutherland sau Dylan McDermott, frumoasa actriţă s-a căsătorit în anul 1993 cu Lyle Lovett, cântăreţ de muzică country, de care a divorţat doi ani mai târziu. După şapte ani de la pronunţarea divorţului, Julia s-a recăsătorit cu cameramanul Daniel Moder.

Împreună, au trei copii: gemeni Hazel Patricia și Phinnaeus „Finn” Walter Moder, în vârstă de 11 ani şi Henry Daniel Moder, în vârstă de 8 ani.

În ultima perioadă, două încercări mari ale vieţii au afectat-o mult pe actrița de 47 de ani, aflată în plină filmare a unei noi pelicule, la Los Angeles. În urmă cu un an, sora vitregă a Juliei Roberts şi-a pus capăt zilelor, lăsând un bilet în care spunea că ruda ei celebră este o „jigodie cu inima rece”, iar acum câteva săptămâni, mama ei a murit din cauza cancerului.

Loviturile primite de actriţă, şi-au pus amprenta asupra căsniciei şi aşa destul de şubredă de ceva timp. Se pare că certurile dintre Julia şi soţul ei au devenit tot mai dese iar Danny este la capătul puterilor, nemaisuportând schimbările emoționale ale actriței și dorința ei de a controla totul. Surse din anturajul lor susţin că nu mai au mult până la divorţ. În urma divorţului, cei doi ar avea de împărţit o avere estimată la suma de 225 milioane de dolari.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *