Fursec cu ciocolată şi dovleac

fursec-cu-ciocolata-si-dovleac

Ingrediente:

  • 1 cană unt
  • 1 cană zahăr brun
  • 1 ou
  • 1 linguriţă extract de vanilie
  • ¼ ceașcă ciocolată topită și răcită
  • 2 linguri de cacao
  • 2 linguriţe de condiment pentru plăcintă cu dovleac
  • 3 căni făină
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1 linguriță sare

Mod de preparare:

  1. Preîncălziţi cuptorul la 200 de grade.
  2. Bateţi untul și zahărul la mixer
  3. Adăugaţi oul, vanilia, ciocolata topită și răcită, cacaua, condimentul pentru plăcintă cu dovleac şi amestecaţi bine.
  4. Adăugaţi în făină, praful de copt, sarea şi amestecaţi până când toate se combină.
  5. Întindeţi compoziţia pe o foaie pergament tapetată cu făină şi decupaţi cu forma bucăţi de 5-7 mm grosime
  6. Aşezaţi în tava tapetată cu hârtie şi daţi la cuptor timp de 7-9 minute sau până când marginile sunt ferme.
  7. După ce se răcesc desprindeţi de pe hârtie şi ornaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *