biscuiti-clasici-diferite-forme

Ingrediente:

  • 1 cană unt nesărat, la temperatura camerei
  • 2/3 cană de zahar
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 ou mare plus 1 gălbenuș, la temperatura camerei
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 2 căni de făină

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 180 °.
  2. Amestecați la mixer untul, zahărul și sarea până obțineți o spumă, aproximativ 3 minute.
  3. Adăugați oul, gălbenușul de ou și vanilia.Treptat, adăugați făina și amestecați până se formează un aluat consistent.
  4. Puneți aluatul într-un șpriț de prăjituri echipat cu formele dorite. Turnați formele direct în tava de cuptor îmbrăcată cu hârtie pentru copt.
  5. Lăsați la cuptor timp de 10 minute, sau până când marginile încep să se închidă ușor la culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *