fursecuri-cu-branza-Cheddar

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă făină
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 3 ceşti de brânză Cheddar rasă
  • 6 linguri de unt nesărat, refrigerat și tocat
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 lingură de lapte
  • 2 linguri semințe de susan sau mac (opțional)

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 160 grade.

2. Bateţi la mixer faina, praful de copt, brânza, untul și sarea, până când amestecul este omogenizat

  1. Adăugați laptele și amestecaţi până se încorporează bine
  2. Folosind ca măsură 1 linguriţă, formaţi biluţe pe care le treceţi prin semințe de mac sau semințe de susan.
  3. Coaceți timp de 15 minute, sau până când capătă o culoare aurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *