fursecuri-cu-mere

Ingrediente:

  • 1 şi 1/2 cană făină albă de grâu
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1 linguriţă scorţişoară măcinată
  • 1/2 ceaşcă sos de mere neîndulcit
  • 1/2 cană lapte bătut
  • 1/2 ceaşcă de miere
  • 1 ou mare
  • 1 linguriţă extract de vanilie
  • mere decojite și tocate (aproximativ 2 mere mijlocii)

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 200 grade
  2. Într-un castron, amestecaţi făina, praful de copt, sarea și scorțișoara.
  3. Într-un castron separat, amestecaţi sosul de mere, laptele bătut, mierea, oul și vanilia.
  4. Amestecaţi cele două compoziţii până se omogenizează după care adăugaţi merele decojite şi tocate
  5. Cu ajutorul unei linguri, luaţi din compoziţie şi aşezaţi în tava acoperită cu hârtie pentru copt. Coaceţi aproximativ 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *