Fursecuri cu mere

Ingrediente:
- 1 şi 1/2 cană făină albă de grâu
- 2 linguriţe praf de copt
- 1/4 linguriță de sare
- 1 linguriţă scorţişoară măcinată
- 1/2 ceaşcă sos de mere neîndulcit
- 1/2 cană lapte bătut
- 1/2 ceaşcă de miere
- 1 ou mare
- 1 linguriţă extract de vanilie
- mere decojite și tocate (aproximativ 2 mere mijlocii)
Mod de preparare:
- Încălziţi cuptorul la 200 grade
- Într-un castron, amestecaţi făina, praful de copt, sarea și scorțișoara.
- Într-un castron separat, amestecaţi sosul de mere, laptele bătut, mierea, oul și vanilia.
- Amestecaţi cele două compoziţii până se omogenizează după care adăugaţi merele decojite şi tocate
- Cu ajutorul unei linguri, luaţi din compoziţie şi aşezaţi în tava acoperită cu hârtie pentru copt. Coaceţi aproximativ 20 de minute.