Gabriela Firea pentru a treia oară mămică de băiat

Gabriela Firea
foto: facebook

Jurnalistă, prezentatoare de știri, poetă, prozatoare și senatoare din partea PSD în Senatul României, Gabriela Vrânceanu-Firea este şi o familistă convinsă.

A fost căsătorită timp de 17 ani cu Răsvan Firea. Împreună au un băiat, Tudor Ştefan, acum în vârstă de 20 de ani. În anul 2011, Gabriela Firea s-a căsătorit cu Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari. La un an de la căsătorie, Gabi a născut primul copil al cuplului, un băieţel, care se numeşte David Petru.

1Gabriela Firea
foto: libertatea

De astăzi familia Gabrielei s-a mărit cu un nou membru. La o clinică privată din Capitală, în cursul acestei dimineţi, fosta prezentatoare de ştiri a născut cel de-al treilea copil al său, şi al doilea din căsnicia cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

La scurt timp după naştere, Gabriela a postat pe pagina personală primele imagini cu nou născutul şi mesajul: „Azi, de ziua Sfintei Muceniţe Irina, mesagera păcii şi a credinţei, a venit pe lume fiul nostru Zian Mihail! Are 3,4 kg şi 50 cm şi a primit nota 10 de la Prof. Poiana, cel care a avut grijă de el pe tot parcursul sarcinii”.

bebe2
foto: facebook

Dacă pe tot parcursul sarcinii, viitorul bebeluş a fost alinat „Covrigel”, iată că de astăzi a primit şi un nume, care nu a fost ales întâmplător.Numele micuţului a fost ales special de către părinţii, după numele de botez al Părintelui Arsenie Boca.

 

Micuţul este aşteptat acasă de întreaga familie, nerăbdătoare să-l primească cu braţele deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *