Gafa-Monicăi-Gabor
Foto: libertatea.ro

De aproape patru ani Monica Gabor trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de bogatul om de afaceri chinez Mr. Pink. Monica Gabor s-a stabilit de mai multă vreme în America, unde duce un trai de lux alături de enigmaticul chinez.

Mr. Pink, pe numele sau Poe Qui Ying Wangsuo, de 34-35 de ani, a lansat, în octombrie 2012, o băutură energizantă numită Mr. Pink Ginseng Drinks care s-a bucurat imediat de succes în SUA. Mr. Pink este un tip discret şi acordă foarte rar interviuri însă la unul dintre ele, ar fi declarat că se află în vârful unei piramide de 3 miliarde de dolari pe care îi poate investi după bunul plac. Este renumit pentru petrecerile fastuoase pe care le organizează dar, ciudat este faptul că nu participa niciodata la ele.

 

De curând „scorpia de la Izvorani” a fost luată în colimatorul unei reputate publicaţii italiene care o acuză de faptul că a împrăştiat o veste total neadevărată, legată de o presupusă achiziţie făcută de iubitul ei. Jurnaliştii susţin că Monica a răspândit ştirea conform căreia Mr. Pink. ar fi devenit acţionarul majoritar al echipei de fotbal AC Milan, contra sumei de o jumătate de miliard de euro. Ei susţin că iubitul Monicăi s-a întâlnit cu Berlusconi la una dintre vilele fostului premier al Italiei însă cel mai probabil ar fi parafat o afacere imobiliară şi nicidecum înstrăinarea echipei.

În timpul întâlnirii dintre cei doi au fost făcute şi poze care ulterior ar fi ajuns la Monica de la avocatul lui Mr Pink. Aceasta ar fi dat pozele presei, împreună cu un mesajul: „Felicitări lui Mr. Pink pentru că a semnat contractul cu fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, prin care a devenit acţionar majoritar la AC Milan”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *