garnitura-sanatoasa-pentru-friptura

Ingrediente:

  • 1 linguriță ulei
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 1 cațel de usturoi, tocat
  • 4 roșii medii, tocate
  • 1/4 ceașcă măsline negre
  • 1 legătură de capere
  • 1/2 linguriță de sare

Mod de preparare:

  1. Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adăugați ceapa și sotați timp de 5 minute, până se înmoaie. Adăugați usturoiul și sotați timp de 1 minut.
  2. Adăugați roșiile, măslinele, caperele și sarea și lăsați la foc mediu-mare timp de 10-15 minute, până când compoziția scade bine.
  3. Serviți cu pui la grătar, pește, paste sau orez.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *