Geri Halliwell, fosta componentă a trupei Spice Girls, a ajuns la altar

Geri Halliwell
Foto: perezhilton.com

Cântăreață, compozitoare, autoare și actriță engleză, Geraldine Estelle „Geri” Halliwell a cunoscut faima internațională în anii 1990 ca Ginger Spice, membră a formației Spice Girls. Pe 27 mai 1998, Halliwell a părăsit Spice Girls. În 2007, s-a anunțat că Spice Girls s-a reunit, iar Halliwell s-a alăturat grupului. Împreună cu trupa ea a mers în turneul Return of the Spice Girls și a lansat albumul Greatest Hits.

Geri Halliwell a fost nominalizată de două ori la Premiile Brit (în 2000 și 2002).

Cu 11 single-uri number one (7 ca parte a Spice Girls și 4 solo) Geri Halliwell este a treia cântăreață cu cele mai multe single-uri pe locul 1 din UK Singles Chart.

După o scurtă relaţie cu scenaristul Sacha Gervasi, pe 14 mai 2006, Halliwell a dat naștere fiicei sale, la Portland Hospital din Londra. Victoria Beckham și Emma Bunton au fost nașele de botez ale micuţei Bluebell.

Artista a fost logodită de trei ori, dar niciodată nu a ajuns în faţa altarului cu partenerii săi. După o relaţie de opt luni, în noiembrie 2014 Geri Halliwell s-a logodit cu Christian Horner directorul echipei de Formula 1 Red Bull. Cei doi s-au cununat şi religios în acest weekend, ceremonia având loc la biserica St. Mary din Woburn, un oraş din comitatul britanic Bedfordshire.

Mireasa a sosit la biserică într-o maşină Rolls Royce şi a fost însoţită de fiica sa Bluebell, care i-a fost domnişoară de onoare. Geri Halliwell a strălucit în una dintre cele mai importante zile din viaţa ei. Mireasa a purtat o rochie albă din dantelă şi sandale aurii, iar buchetul a fost alcătuit din bujori şi trandafiri alb şi roz.

geri (2)
Foto: perezhilton.com

Printre invitaţii de renume, la eveniment, s-au aflat fosta ei colegă din grupul Spice Girls, Emma Bunton şi celebrităţi din industria de televiziune britanică, precum Myleene Klass şi Amanda Holden, şi actriţele Dawn French şi Jennifer Saunders.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *