Gică Hagi are motive de fericire! Imagini inedite, cu fiica „Regelui”, de pe platourile de la Hollywood

Gică Hagi are motive de fericire
Foto: protv.ro

Marea pasiune a Kirei Hagi pentru scenă a dus-o până în America şi asta pentru a fi aproape de Cetatea Filmului şi a studia conform standardelor de acolo. A trecut mai bine de un an de când fata „Regelui” declara cu bucurie “Am fost admisă la o facultate din Los Angeles, la New York Film Academy. Cursurile vor începe pe 1 octombrie. Îmi voi încerca norocul acolo, aproape de Hollywood”. La vremea respectivă, Gică Hagi nu a comentat în fața alegerii fiicei sale, ba din contră, a susținut-o: ”Mi-a crescut inima de mândrie când oameni de specialitate mi-au spus că fata mea este talentată. Este foarte ambiţioasă. A început să scrie şi scenarii, se gândeşte şi la chestiuni regizorale, desenează, citeşte zeci de cărţi”.

Şi uite cum primul an departe de casă a trecut, cu bune și cu rele, așa cum lasă de înțeles Kira în mesajul ei postat pe o reţea de socializare: „În ultimele luni am învățat să „trăiesc” fiecare moment pe scenă… și să apreciez timpul care se scurge cu o viteză rapidă pe lângă noi… Cu toată forța înainte! Un simplu zâmbet poate rezolva o mie de probleme”.

Un simplu zâmbet
Foto: facebook

De curând, Kira a început al doilea an al facultății de teatru și film din Los Angeles şi a dorit să împartă această bucurie: „Cu această ocazie am vrut să împart cu voi câteva momente frumoase petrecute în faţa camerei…sau din culise… ”.

kira pe platou
Foto: facebook

Platoul de filmare, care a devenit a doua casă pentru Kira, este locul în care îşi face practica, asistată fiind de un inginer de sunet, dar şi de profesoara de regie şi film.

Kira si negresa
Foto: facebook

Studenta Kira Hagi învaţă tehnicile regiei şi exersează calitățile de regizor cât este ziua de lungă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *