Ginnifer Goodwin şi Josh Dallas din serialul american „Once Upon a Time” aşteaptă al doilea copil

Ginnifer Goodwin si Josh Dallas
Foto: abcnewsradioonline.com

Ginnifer Goodwin (37 de ani) şi Josh Dallas (36 de ani) sunt actorii care dau viaţă personajelor Albă ca Zăpada şi Făt Frumos din serialul american „Once Upon a Time”. O situație de basm într-adevăr, căci actorii care se pregătesc să joace și-n al cincilea sezon al serialului sunt soț și soție în viața reală. S-au cunoscut la începutul filmărilor pentru „Once upon a time”, iar la numai câteva luni au anunţat că vor deveni părinţi şi că sunt logodiţi.

Cei doi au o relaţie din toamna anului 2011 iar în primăvara anului trecut, pe 12 aprilie, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime şi restrânse, la apusul soarelui, în L.A, unde au fost susţinuţi de prieteni şi familii. Ginnifer şi Josh şi-au anunţat logodna la doi ani de la începutul relaţiei, când au scris fanilor un mesaj emoţionant: „Suntem încântaţi să vă spunem că ne-am logodit. Abia aşteptăm să sărbătorim alături de prietenii şi familiile noastre, inclusiv cea de-a doua familie din serialul Once Upon a Time”.

O lună mai târziu, pe data de 29 mai, Ginnifer Goodwin şi Josh Dallas au devenit părinţi pentru prima dată. Ginnifer a născut un băieţel sănătos pe care l-au numit Oliver Finlay.

cu bebe
Foto: abc15.com

Nici nu ne-am obișnuit bine cu ideea că acest Făt Frumos și soția sa au adus pe lume un fiu moștenitor, acum un an și jumătate, că perechea a anunțat oficial că se pregătesc de al doilea copil. Recent, purtătorul de cuvânt al cuplului a confirmat că cei doi actori așteaptă al doilea copil. “Mi se pare extraordinar pentru că ea este, cu adevărat, cea mai bună mamă pe care o cunosc”, a mărturisit emoționat Dallas. “E minunat să îți știi partenerul, pe care îl cunoști de atâta timp, înflorind în această femeie… atat de mămoasă, de grijulie și de cool. E atât de cool și ca mamă”, a completat el pentru People.com.

Josh Dallas a mai fost căsătorit o dată, cu actriţa Lara Pulver (Irene Adler din serialul BBC „Sherlock”), între 2007 – 2011, iar Ginnifer s-a mai iubit cu actorii Joey Kern şi Chris Klein.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *