duminică,noiembrie 28, 2021

Giulia Anghelescu a devenit mămică pentru a două oară

Giulia Anghelescu
Foto: agentiadepresamondena

Cântăreaţa Giulia Anghelescu a păşit prima oară pe scenă la vârsta de şase ani atunci când a participat la o emisiune pentru copii. La doar 11 ani, Giulia și-a lansat prima casetă cu melodii, iar un an mai târziu a făcut parte dintr-un trio feminin. A fost una dintre componentele trupei Candy, trupă la care renunţă după scurt timp în favoarea unei cariere solo. Timp de doi ani, Giulia a fost şi solista trupei DJ Project.

De mai bine de şapte ani, Giulia Anghelescu trăieşte o poveste de dragoste cu Vlad Huidu, cel, alături de care, îşi va întemeia o familie. La Paris, în anul 2009 Giulia este cerută în căsătorie. Deşi acceptă cererea, câteva luni mai târziu Giulia şi Vlad hotărăsc să rupă logodna. Au stat separaţi timp de doi ani însă anunţul că vor deveni părinţi i-a adus din nou împreună. De această dată, definitiv. În 2012 se naşte primul copil al cuplului, Antonia Sabina. În vara aceluiaşi an, Giulia şi Vlad s-au căsătorit şi, odată cu nunta, au creştinat-o şi pe micuţa Antonia.

Giulia si copiii
foto: facebook

La vremea respectivă cei doi declarau că îşi mai doresc un frăţior sau o surioară pentru fetiţa lor. Anul trecut când presa vuia cu privire la un posibil divorţ al celor doi, Giulia surpinde cu o declaraţie prin care anunţă ca este însărcinată. După o sarcină nu foarte uşoară, Giulia este din nou mămică. Cântăreaţa a devenit pentru a doua oară mămică, aducând pe lume un băieţel perfect sănătos, de 3,3 kilograme. Antonia a făcut deja cunoştinţă cu frăţiorul cel mic şi este foarte bucuroasă că va avea un prieten de joacă în curând.

Proaspăta mămică şi noul membru al familiei Huidu sunt bine, iar Giulia a dorit să împărtăşească din bucuia ei şi cu prietenii virtuali. Cântăreaţa a posta pe un cont de socializare următorul mesaj: „Giulia se simte cea mai fericită mămică din lume”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *