Gnocchi-cu-ciuperci

Ingrediente:

  • 300gr. ciuperci
  • 2 căţei de usturoi
  • 2-3 roşii
  • 1 legătură de patrunjel
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 300gr. gnocchi de cartofi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

1. Tăiaţi ciupercile şi roşiile în 2 sau 4 în funcţie de dimensiune.

2. Sotaţi ciupercile şi roşiile timp de 10 minute după care adăugaţi usturoiul pisat.

3. Gătiţi încă 1-2 minute la foc mediu.

4. Intre timp, in altă crăticioară, gătiţi gnocchi conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

5. Adăugaţi gnocchi gătite şi scurse, sare şi piper peste celelalte ingrediente. Mai adăugaţi puţină apă, acoperiţi şi fierbeţi la foc mic aproximativ 5 minute. Opriţi focul şi adăugaţi pătrunjelul tocat.

6. Serviţi gnocchi cu ciuperci cand sunt calde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *