Gnocchi cu fasole verde, brocoli şi porumb

Ingrediente:

  • 400g gnocchi
  • 200g fasole verde200g porumb
  • 100g broccoli
  • 100g parmezan ras
  • oregano
  • Un praf de sare
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare:

Pastele gnocchi se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj, aproximativ 10-15 minute, până când se pătrund uşor cu furculiţa. Separat fasolea verde şi broccoli se fierb la aburi. Dar nu foarte mult şi trebuiesc lăsate al dente.

Într-o tigaie wok se pune untul împreună cu oregano, iar apoi se răstoarnă pastele împreună cu legumele scurse bine de apă.

Se amestecă uşor astfel încât untul să le pătrundă pe toate, apoi se lasă la foc mic timp de câteva minute. Se servesc calde cu parmezan ras pe deasupra.

 

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *