Gnocchi cu mazăre şi ciuperci

Ingrediente:

  • 200g gnocchi
  • 100g mazăre
  • 100g ciuperci
  • 2 linguri sos pesto sau busuioc proaspăt tocat
  • un praf de sare
  • o lingură unt de cocos

Mod de preparare:

Pastele gnocchi se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Eu le-am fiert cam 10 minute, până când furculiţa le-a pătruns uşor. Le-am scurs bine de apă, iar apoi le-am răsturnat într-o tigaie neaderentă, uşor încinsă.

Gnocchi cu mazăre şi ciuperci

Am adăugat untul de cocoş, sosul pesto, mazărea şi ciupercile şi am condimentat. Am amestecat usor, apoi am lăsat la foc mic timp de câteva minute, după care le-am servit foarte calde.

 

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *