Gnocchi cu sos de roşii

Gnocchi-cu-sos-de-rosii

Ingrediente:

  • 1 linguriță ulei de măsline
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 2 căţei de usturoi, tocaţi
  • 1 morcov, curăţat și tăiat cuburi
  • 1 cutie roşii cubuleţe
  • 1/2 linguriță de sare
  • 250 grame gnocchi preambalate
  • 2 linguri de busuioc tăiat în felii subțiri
  • parmezan
  • bile de mozzarella

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi uleiul într-o oală la foc mediu. Adăugaţi ceapa, usturoiul, morcovii și sotaţi până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
  2. Adăugați roșiile, sarea și lăsaţi să fiarbă timp de 20 de minute. Luaţi de pe foc şi pasaţi cu ajutorul unui mixer.
  3. Gătiţi gnocchi, conform indicaţiilor de pe pachet.
  4. Scurgeţi gnocchi, adăugaţi-le în sos și lăsaţi să fiarbă timp de 2 minute.
  5. La final adăugaţi busuiocul, brânza parmezan și mozzarella.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *