Gnocchi cu sos de roşii

Ingrediente:
- 1 linguriță ulei de măsline
- 1 ceapă mică, tocată
- 2 căţei de usturoi, tocaţi
- 1 morcov, curăţat și tăiat cuburi
- 1 cutie roşii cubuleţe
- 1/2 linguriță de sare
- 250 grame gnocchi preambalate
- 2 linguri de busuioc tăiat în felii subțiri
- parmezan
- bile de mozzarella
Mod de preparare:
- Încălziţi uleiul într-o oală la foc mediu. Adăugaţi ceapa, usturoiul, morcovii și sotaţi până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
- Adăugați roșiile, sarea și lăsaţi să fiarbă timp de 20 de minute. Luaţi de pe foc şi pasaţi cu ajutorul unui mixer.
- Gătiţi gnocchi, conform indicaţiilor de pe pachet.
- Scurgeţi gnocchi, adăugaţi-le în sos și lăsaţi să fiarbă timp de 2 minute.
- La final adăugaţi busuiocul, brânza parmezan și mozzarella.