Gogoșele cu nucșoară

Ingrediente:
- 1/2 cană zahăr alb
- 1/4 ceașcă margarină, topită
- 3/4 linguriță nucșoară măcinată
- 1/2 cană de lapte
- 1 linguriță praf de copt
- 1 ceașcă făină
- 1/4 ceașcă margarină, topită
- 1/2 cană zahăr alb
- 1 linguriță scorțișoară măcinată
Mod de preparare:
- Încălziți cuptorul la 190 grade C. Ungeți 24 mini forme de brioșe cu puțin ulei.
- Amestecați 1/2 cană de zahar, 1/4 ceașcă margarină și nucșoara într-un castron mare. Adăugați laptele, praful de copt și făina și amestecați până se combină. Umpleți formele până la jumătate.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile sunt ușor aurii, 15 până la 20 de minute.
- În timp ce brioșele sunt la copt, puneți 1/4 ceașcă de margarină topită într-un castron. Într-un castron separat, amestecați 1/2 cană de zahăr cu scorțișoară. Scoateți brioșele din forme, dați prin margarină și rulați prin amestecul de zahăr și scorțișoară. Lăsați să se răcească și serviți.