gogosi-glazurate

Ingrediente:

  • 1/2 cană zahăr alb
  • 1/4 ceașcă margarină, topită
  • 3/4 linguriță nucșoară măcinată
  • 1/2 cană de lapte
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 ceașcă făină
  • 1/4 ceașcă margarină, topită
  • 1/2 cană zahăr alb
  • 1 linguriță scorțișoară măcinată

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 190 grade C. Ungeți 24 mini forme de brioșe cu puțin ulei.
  2. Amestecați 1/2 cană de zahar, 1/4 ceașcă margarină și nucșoara într-un castron mare. Adăugați laptele, praful de copt și făina și amestecați până se combină. Umpleți formele până la jumătate.
  3. Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile sunt ușor aurii, 15 până la 20 de minute.
  4. În timp ce brioșele sunt la copt, puneți 1/4 ceașcă de margarină topită într-un castron. Într-un castron separat, amestecați 1/2 cană de zahăr cu scorțișoară. Scoateți brioșele din forme, dați prin margarină și rulați prin amestecul de zahăr și scorțișoară. Lăsați să se ​​răcească și serviți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *