Gogoşi cu afine coapte

Ingrediente:
- 1 şi 1/4 cană făină de grâu
- 1 linguriţă praf de copt
- 1/2 linguriță de sare
- 2 linguri de unt nesărat, moale
- 1/2 cană zahăr alb
- 1 ou mare
- 1/2 cană lapte bătut
- 1 linguriţă extract de vanilie
- 1 ceaşcă de afine proaspete (puteţi să înlocuiţi afinele cu căpşuni)
Mod de preparare:
- Încălziţi cuptorul la 180 grade.
- Într-un castron, amestecaţi făina, praful de copt și sarea
- La mixer amestecaţi untul și zahărul, adăugați oul, laptele bătut și vanilia și continuaţi să amestecaţi.
- Adăugați amestecul de făină peste cel din mixer şi amestecaţi bine.
- Adăugați afinele şi turnaţi compoziţia în tava unsă
- Coaceți timp de 14 minute
- Pudraţi cu zahăr pudră sau stropiţi cu topping după gust.