Gogoşi cu afine coapte

gogosi-cu-afine

Ingrediente:

  • 1 şi 1/4 cană făină de grâu
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1/2 linguriță de sare
  • 2 linguri de unt nesărat, moale
  • 1/2 cană zahăr alb
  • 1 ou mare
  • 1/2 cană lapte bătut
  • 1 linguriţă extract de vanilie
  • 1 ceaşcă de afine proaspete (puteţi să înlocuiţi afinele cu căpşuni)

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 180 grade.
  2. Într-un castron, amestecaţi făina, praful de copt și sarea
  3. La mixer amestecaţi untul și zahărul, adăugați oul, laptele bătut și vanilia și continuaţi să amestecaţi.
  4. Adăugați amestecul de făină peste cel din mixer şi amestecaţi bine.
  5. Adăugați afinele şi turnaţi compoziţia în tava unsă
  6. Coaceți timp de 14 minute
  7. Pudraţi cu zahăr pudră sau stropiţi cu topping după gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *