Granola cu nucă de cocos

Ingrediente:
- 4 căni fulgi de ovăz
- 1 şi 1/2 cană amestec de semințe naturale (pepitas, miez de floarea soarelui și nuci de pin)
- 1 cană nuci pecan
- 2 ceşti nucă de cocos tocată
- 125 ml. ulei de nucă de cocos nerafinat, încălzit
- 125 ml. sirop de arțar
- 1 cană de stafide
- 1 cană de afine uscate
Mod de preparare:
1. Încălziţi cuptorul la 180 ° C. Pregătiţi două tăvi de copt cu hârtie de copt.
2. Într-un castron mare amestecaţi ovăzul, mixul de semințe, nucile pecan și o ceașcă de nucă de cocos tocată. Adăugaţi uleiul de nucă de cocos și siropul de arțar. Amestecaţi bine pentru omogeniza.
- Turnaţí compoziţia în tăvi și coaceţi timp de 25 minute. Amestecaţi la fiecare 5 minute. La final amestecaţi cu stafide, restul de nucă de cocos și afinele uscate.
- Răciţi granola cu nucă de cocosși păstraţi într-un recipient etanș. Serviţi cu lapte sau iaurt.