Granola cu nucă de cocos

granola-cu-nuca-de-cocos

Ingrediente:

  • 4 căni fulgi de ovăz
  • 1 şi 1/2 cană amestec de semințe naturale (pepitas, miez de floarea soarelui și nuci de pin)
  • 1 cană nuci pecan
  • 2 ceşti nucă de cocos tocată
  • 125 ml. ulei de nucă de cocos nerafinat, încălzit
  • 125 ml. sirop de arțar
  • 1 cană de stafide
  • 1 cană de afine uscate

Mod de preparare:

1. Încălziţi cuptorul la 180 ° C. Pregătiţi două tăvi de copt cu hârtie de copt.

2. Într-un castron mare amestecaţi ovăzul, mixul de semințe, nucile pecan și o ceașcă de nucă de cocos tocată. Adăugaţi uleiul de nucă de cocos și siropul de arțar. Amestecaţi bine pentru omogeniza.

  1. Turnaţí compoziţia în tăvi și coaceţi timp de 25 minute. Amestecaţi la fiecare 5 minute. La final amestecaţi cu stafide, restul de nucă de cocos și afinele uscate.
  2. Răciţi granola cu nucă de cocosși păstraţi într-un recipient etanș. Serviţi cu lapte sau iaurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *