Grupul celor mai adorabili tați celebri din showbizul românesc

Băieții duri din showbiz nu-şi mai încap în piele de mândrie de când au devenit tătici şi profită la maxim de orice moment pentru a se fotografia alături de copii. Celebrii tătici din lumea mondenă autohtonă sunt pricepuţi, implicaţi şi simpatici în aceste ipostaze tandre.

Connect-R e un artist care ştie să facă show, încinge atmosfera în concerte şi arde ca o torţă pe scenă. În ciuda imaginii pe care o are, Connect-R este un tip extrem de sensibil. Fetiţa lui e cea care a reuşit să îl facă pe cântăreţ să trăiască emoţii profunde şi să îşi arate, în faţa întregii lumi, latura sensibilă pe care mulţi doar o bănuiau. „La naştere m-am uitat pe un gemuleţ, nu m-a primit doctorul înăuntru. Vă spun sincer, mă uitam ca boul, nu clipeam, nu, nu am plâns atunci. Când am luat-o prima oară în braţe, au sărit două picături din ochi, am plâns. Au venit asistentele şi mi-au zis mucosule ia două şerveţele”, a mărturisit Connect-R după naşterea fetiţei sale. Maya avea sa îl facă pe tăticul său să plângă şi câteva luni mai târziu. La botezul micuţei, artistul a fost atât de emoţionat de ceremonie încât avea lacrimi în ochi.

Grupul celor mai adorabili tați celebri din showbizul românesc
Foto: samibv.wix.com

Cătălin Măruţă îşi ia porţia de glorie, după ce pe 23 iulie, soţia sa, Andra, a adus-o pe lume pe micuţa Eva Maria Ioana. Prezentatorul emisiunii “La Măruţă” nu se mai dezlipeşte de fiica sa, dar nici de fiul lui, David (4 ani), stârnind deopotrivă admiraţia şi invidia admiratoarelor sale.

Măruţă
Foto: ea.md

Puţini şi l-au imaginat pe Mircea Badea în ipostaza de tată, însă odată cu apariţia pe lume a lui „Vasilica2014” telespectatorii aveau să descopere că Mircea este un tip extrem de sensibil. La câteva minute după ce fiul său s-a născut, Mircea a intrat în direct la TV şi a dat vestea cea mare, însă nu şi-a putut stăpâni deloc emoţiile, iar acest lucru se simţea în vocea proaspătului tătic. Mircea a recunoscut că a trăit intens ultimele ore înainte de naşterea bebeluşului, a fost tensionat şi s-a simţit uşurat când a văzut că micuţul şi mama lui sunt bine. La câteva ore după ce „Vasilica2014” a venit pe lume, Mircea a împărtăşit lumii prima fotografie cu el în care îşi ţine în braţe fiul. Imaginea face cât o mie de cuvinte!

mirecea badea
Foto: libertatea.ro

Fostul solist şi actor Lucian Viziru (38 de ani) nu mişcă în front în faţa lui Mihai (5 ani), iar cel mic îl însoţeşte peste tot, chiar şi la orele de tenis pe care le predă celebrul lui tată.

viziru
Foto: libertatea.ro

Cu siguranţă, cea mai mare schimbare a suferit-o Tudor Chirilă (41 de ani), pe care rolul de tătic l-a înmuiat considerabil. Băiatul dur este un părinte exemplar pentru fiul lui în vârstă de 9 luni.

Tudor Chirilă
Foto: sighet247.ro

Alexandru Ciucu a lăsat mereu impresia unui bărbat puternic şi stăpân pe sine, dar fiica sa a reuşit să îl pună pe designer într-o ipostază în care nu ni l-am imaginat până atunci. Când a făcut anunţul că Elena Carolina a venit pe lume ochii fericitului tătic s-au umplut de lacrimi. „Este un sentiment pe care nu îl pot descrie. Am avut multe lucruri emoţionante în viaţă – nunta, aniversările, prezentările de modă, întâlnirile cu oameni deosebiţi – dar nimic nu se compară cu ceea ce trăiesc acum. Este momentul care te apropie de Dumnezeu”, a mărturisit celebrul creator.

Alexandru Ciucu
Foto: wowbiz.ro

Pepe a plâns atunci când fetiţa lui a venit pe lume. De emoţii, de fericire, dar şi pentru că s-a născut primul său copil, solistul a lăcrimat minute în şir. Cel care l-a dat de gol pe înfocatul latino-lover a fost chiar tatăl cântăreţului, Ion Talent. „Şi soţia mea, şi Pepe, şi Raluca au plâns. Numai eu nu pentru că eu sunt un tip mai dur. Pe fetiţă n-a pus mâna nimeni pentru că ne-a fost frică. Maria seamănă cu băiatul meu, are părul scurt şi negru şi mai lung la spate, ca Pepe”, a spus bunicul Mariei. Pepe a spus întotdeauna că îşi doreşte copii şi era nerăbdător să devina tătic, iar când a văzut că micuţa îi mai şi seamănă nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile. Copleşit de emoţii a fost şi în urma cu doar câteva luni când Raluca l-a făcut pentru a doua oară tătic.

Pepe
Foto: evzmonden.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *