Hilary Duff vrea custodia copilului

Hilary-Duff-vrea-custodia-copilului
foto: splashnewsonline.com

La 28 de ani, Hilary Duff se poate mândri cu o activitate bogată pe plan profesional. Actriţă şi cântăreaţă, Hilary ne este cunoscută în urma interpretării rolului Lizzie McGuire din serialul omonim difuzat pe Disney Channel. Anul 2003 s-a dovedit a fi unul de vârf pentru Hilary Duff. La doar 16 ani a jucat în trei filme -Agent Cody Banks, Lizzie McGuire Movie și Cu duzina e mai ieftin!. Și-a lansat primul ei non – Disney album de studio , Metamorfoze, cu cântece scrise atât de ea cât și de Haylie, sora cea mare. Albumul a avut un imens succes, fiind premiat cu trei discuri de platină în Statele Unite ale Americii.

Lizzie-McGuire
foto: richglare.com

În afara performanțelor din carieră, Duff este puternic implicată în organizații caritabile, în special în cele care se concentrează pe drepturile animalelor și ale copiilor. În 2005, ea a donat 250.000 dolari pentru a ajuta victimele uraganului Katrina, şi a încurajat fanii ei să procedeze în acelaşi fel.

Dacă pe plan profesional a repurtat succes după succes, pe plan personal lucrurile nu au mai stat la fel de bine. După o prietenie lungă, la 14 august 2010, Hilary s-a căsătorit cu Mike Comrie, un jucător de hochei profesionist. La 20 martie 2012, Duff a născut primul şi singurul copil al cuplului, un băieţel pe nume Luca Cruz Comrie. Într-o emisiune televizată, Duff declara că a fost „obsedată” să devină mamă. ” Din păcate însă, la un an după naşterea micuţului, cei doi s-au separat, iar acum Hilary a depus actele de divorţ, motivul fiind diferențele ireconciliabile.

Hilary-Duff-
foto:usmagazine.com

În actele de divorţ, actriţa cere custodia fiului ei, care luna viitoare împlineşte trei ani.

Susan, mama actriţei, a declarat: „Sunt prieteni mai buni decât un cuplu căsătorit.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *