sâmbătă,decembrie 9, 2023

H&M creeaza costume de bal mascat pentru copii

0

H&M creeaza toamna aceasta costume de bal mascat pentru copii, pentru a strânge fonduri ce ulterior vor fi donate către proiectul UNICEF, All for Children.

4133_01

Copiii adoră să se costumeze, în special în preajma sărbătorii de Halloween. În toamna aceasta, H&M creează o colecţie specială de
costume pentru fetiţe şi băieţi, urmând ca 25% din totalul vânzărilor obţinute din această colecţie specială să ajungă direct la All for
Children, proiectul UNICEF susţinut de H&M pentru îmbunătățirea accesului la educație de calitate și la servicii medicale pentru copiii din țările în care H&M îşi desfăşoară activitatea de producţie.

4133_07

Colecţia va fi disponibilă începând cu 10 octombrie în aproximativ 250 de magazine din întreaga lume, precum şi online.

FETE: Colecţia All for Children de anul acesta este inspirată din tematica balurilor mascate specifice secolului XVIII, introducând-ne într-o atmosferă de basm cu marinari, sirene şi piraţi tatuaţi. Colecţia este una feerică până la cele mai mici detalii, lucrată foarte delicat, iar ca şi piese de rezistenţă, sunt prezentate volane ample pe rochia ca de fantomă,sau fundiţe romantice pe bluza şi fusta din costumul de pirat pentru fete. Accesoriile sunt de asemenea deosebit de atent lucrate, colecţia prezentând scoici şi stele de mare pe coroana de sirenă sau o geantă în formă de căţeluş, precum mopsul Mariei Antoaneta.

4133_04_B

BĂIEŢI: Pentru băieţi, colecţia oferă o haină de căpitan pentru cei care vor să fie stăpânii mărilor, sau bluză şi pantaloni cu tatuaje imprimate pentru cei care preferă să fie piraţi. Sunt de asemenea disponibile şi o pelerină în formă de liliac, un costum cu schelet printat şi toate articolele pentru a forma un costum întreg în dungi alb-negru, printate pe orizontală şi verticală, pentru un efect psihedelic garantat. Printre accesoriile pentru băieţi sunt prezentate o mască de liliac, cizme de pirat şi un chipiu de căpitan cu papagal. O parte din articolele colecţiei sunt confecţionate din materiale mai sustenabile, cum ar fi bumbacul ecologic şi Tencel.

PIESELE DE REZISTENŢĂ ŞI ACCESORIILE CHEIE ALE COLECŢEI
FETE:
ROCHIA MARIA ANTOANETA: Rochie de pastel cu volane ample şi multe funde aplicate, combinată cu accesorii precum o perucă decorată cu o corabie şi o geantă în formă de căţeluş mops.
COSTUMUL DE SIRENĂ: Costum cu coadă de sirenă ataşată, combinat cu accesorii specifice.
ROCHIA DE FANTOMĂ: Rochie alb-unt cu volane în cascade, pentru a crea aspectul de fantomă.
BLUZĂ ŞI FUSTĂ DE PIRAT: Bluză în dungi alb-negru, decorată cu funde şi fustă cu tiv nefinisat pentru un look de pirat autentic.

BĂIEŢI:
HAINA DE CĂPITAN: Frac, combinat cu un chipiu de căpitan cu papagal ataşat.
COSTUM SCHELET: Costum negru cu glugă cu schelet printat pe toată suprafaţa.
BLUZĂ ŞI PANTALONI CU TATUAJE IMPRIMATE: Bluză şi pantaloni imprimaţi cu modele vintage de tatuaje de piraţi.
PELERINA ÎN FORMĂ DE LILIAC: Pelerină neagră croită în formă de aripi de liliac, cu o glugă cu urechi ascuţite ca de liliac.

Colectia All For Children, va fi disponibila incepand din data de 10.10.2013, in magazinele din Bucuresti Mall (Vitan ) si Baneasa.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *