Iahnie de fasole cu bacon

Iahnie-de-fasole-cu-bacon

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă mare, tocată fin
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 6 felii de bacon
  • 800gr. fasole albă, fiartă
  • 800gr. roșii cuburi
  • 2 linguri sirop de melasă
  • 2 linguri zahăr brun

Mod de preparare:

1. Încălziți uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Adăugați ceapa și baconul și gătiți până capătă o culoare arămie.

2. Adăugați usturoiul și mai lăsați 2 minute. Adăugați fasolea, roșiile, siropul de melasă și zahărul. Amestecați bine și aduceți la fierbere.

3. Acoperiți şi fierbeți la foc mic timp de 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *