Îl mai ţii minte pe Ionică din ”Liceenii”? Vezi cum s-a transformat la 28 de ani de la difuzarea filmului

0

Cu siguranţă una dintre cele mai cunoscute replici din filmele româneşti este „Treci la tablă, puişor!”, iar Mihai, Dana, Ionică şi Geta cele mai îndrăgite personaje adolescente pe care le-am admirat pe micile şi marile ecrane. Ce mai, nu există român care să nu fi văzut măcar o secvenţă din „Liceenii”, capodopera lui Nicolae Corjoş.

Liceenii
Foto: protv.ro

Mihai Constantin, alias Ionică, a fost cu siguranță unul dintre personajele emblematice din seria ”Liceenii”, așa că ”dispariția” de pe micile ecrane a actorului Mihai Constantin este cu siguranță și acum regretată de mulți fani melancolici.

Dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu simpaticul actor care l-a interpretat cu atâta umor pe Ionică, aflați că acesta a împlinit 51 de ani și că este unul dintre cei mai de succes actori de teatru din România.

Deși rolul din Liceenii, din anul 1987, l-a consacrat, Mihai Constantin a apărut în mai multe producții de succes de-a lungul anilor, dintre ele amintim: ”Nuntă Mută” (2008), ”Eu când vreau să fluier, fluier” (2010), ”Portretul luptătorului la tinerețe” (2010), „De ce eu” (2015), etc.

Ionică
Foto: facebook

În prezent, Mihai Constantin lucrează la Teatru Bulandra, unde-și exercită talentul în calitate atât de actor, cât și de regizor. Iar dacă e să amintim două piese de teatru regizate de Mihai Constantin, trebuie să menționăm ”Acum ori niciodată” și ”A douăsprezecea noapte”.

Cât despre viața privată a actorului, aflați că Mihai Constantin este mândrul tătic a doi copii: ”Cei mai importanţi sunt copiii mei. Mă bucur extraordinar ori de câte ori pot să stau cu ei şi să-i duc la diferite activităţi, mai ales sportive. Nu vreau să-i chinuiesc cu matematici! Vreau să se bucure de copilărie. Copiii mei sunt minunaţi.”, declara în urmă cu câțiva ani simpaticul actor.

În prezent, Matei are 15 ani,

cu baiatul
Foto: facebook

iar Maria are 12 ani.

cu fata
Foto: facebook

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *