Îl mai ţii minte pe Ionică din ”Liceenii”? Vezi cum s-a transformat la 28 de ani de la difuzarea filmului

Cu siguranţă una dintre cele mai cunoscute replici din filmele româneşti este „Treci la tablă, puişor!”, iar Mihai, Dana, Ionică şi Geta cele mai îndrăgite personaje adolescente pe care le-am admirat pe micile şi marile ecrane. Ce mai, nu există român care să nu fi văzut măcar o secvenţă din „Liceenii”, capodopera lui Nicolae Corjoş.

Liceenii
Foto: protv.ro

Mihai Constantin, alias Ionică, a fost cu siguranță unul dintre personajele emblematice din seria ”Liceenii”, așa că ”dispariția” de pe micile ecrane a actorului Mihai Constantin este cu siguranță și acum regretată de mulți fani melancolici.

Dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu simpaticul actor care l-a interpretat cu atâta umor pe Ionică, aflați că acesta a împlinit 51 de ani și că este unul dintre cei mai de succes actori de teatru din România.

Deși rolul din Liceenii, din anul 1987, l-a consacrat, Mihai Constantin a apărut în mai multe producții de succes de-a lungul anilor, dintre ele amintim: ”Nuntă Mută” (2008), ”Eu când vreau să fluier, fluier” (2010), ”Portretul luptătorului la tinerețe” (2010), „De ce eu” (2015), etc.

Ionică
Foto: facebook

În prezent, Mihai Constantin lucrează la Teatru Bulandra, unde-și exercită talentul în calitate atât de actor, cât și de regizor. Iar dacă e să amintim două piese de teatru regizate de Mihai Constantin, trebuie să menționăm ”Acum ori niciodată” și ”A douăsprezecea noapte”.

Cât despre viața privată a actorului, aflați că Mihai Constantin este mândrul tătic a doi copii: ”Cei mai importanţi sunt copiii mei. Mă bucur extraordinar ori de câte ori pot să stau cu ei şi să-i duc la diferite activităţi, mai ales sportive. Nu vreau să-i chinuiesc cu matematici! Vreau să se bucure de copilărie. Copiii mei sunt minunaţi.”, declara în urmă cu câțiva ani simpaticul actor.

În prezent, Matei are 15 ani,

cu baiatul
Foto: facebook

iar Maria are 12 ani.

cu fata
Foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *