Imagini şocante într-o grădiniţă din Spania! Îngrijitoarea agresivă a fost condamnată la 4 ani de închisoare2

Credeam că astfel de cazuri se petrec numai în România, sau în ţări mai puţin dezvoltate decât România. Iată însă că şi în Spania, violenţa în grădiniţe şi agresarea celor mici, este o foarte tristă realitate.

282B9A9F00000578-3062653-image-a-35_1430403715880Iată cum una dintre angajatele unei şcoli din Gironella, îi agresa pe cei mici, obligându-i să mănânce sau să doarmă. Pe lângă ideea în sine de a-i obligă pe copii să facă aceste lucruri, metodele alese sunt de-a dreptul şocante.

Femeia a fost prinsă după ce proprietarii şcolii au amplasat camere de supraveghere pentru a avea dovezi, relatează Daily Mail.

În imagini se poate observa cum îngrijitoarea îl trânteşte pe spate pe un copilaş de aproximativ un an care refuză să mănânce, sau cum îl obligă pe altul să adoarmă aruncându-l în pat şi punându-i pătură pe cap. O altă colegă asista la această scenă.

Spre deosebire de ceea ce se întâmplă la noi, unde profesorii şi educatorii primesc avertisemente, sau în cel mai rău caz sunt scoşi din sistem, îngrijitoarea a primit 4 ani de puşcărie şi o amendă de 90.000 Euro pe care să o plătească celor două familii, iar colega sa care nu a intervenit, a primit 11 luni de închisoare cu suspendare, fiind considerată complice la abuz.

Înregistrările au fost realizate în noiembrie 2011, însă au fost făcute publice abia după ce femeia a fost condamnată de o instanţă din Barcelona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *