Imensă bucurie în familia lui Ionuţ Iftimoaie. Sportivul a devenit tătic pentru a patra oară

Ionut Iftimoaie1
Foto: facebook

Bucurie mare în familia celebrului luptător Ionuț Iftimoaie, cunoscut în ring sub numele de Ivan Drago. Maria, soţia lui Ionuţ, a născut ieri al treilea copil al cuplului, o fetiţă pe nume Ioana. Cu toate că nu este la primul copil, Ionuţ a avut mari emoţii şi, ca un tătic responsabil ce este, a stat alături de soţia sa, în sala de naşteri, pentru a-şi aştepta fetiţa.

graviduta
Foto: facebook

Ioana s-a născut ieri, la o maternitate din București, și a primit nota 10 la naștere. Fericitul tătic a declarat în cadrul unei emisiuni de la Pro tv: „Sunt un tată cât se poate de fericit. Este extraordinar. Tată de băiat, tată de fete…Atâta binecuvântare pe capul meu. Am intrat în sala de naştere, am ţinut-o pe Maria de mână  aşa cum am făcut şi la celelalte două naşteri. Nu am putut să ratez acest moment special. Este înaltă, frumoasă, evident…ca mama ei.”

Întrebat fiind despre noul membru al familiei, dar şi despre starea de sănătate a soţiei, Ionuţ a mărturisit: „Este la categoria fluture, 3,200 kg, 53 de cm, are timp să crească. A luat nota 9, imediat dupa 5 minute, a luat 10. E primul 10 pe care deja l-a luat. Cine ştie, poate dacă o să urmeze gimnastica, poate o să ia 10-le pe care Nadia l-a luat. Soţia mea se simte extraordinar, se simte iubită, o să mă întorc cu un buchet mare de flori, pentru că merită din plin, o iubesc mult.”

Astăzi, la o zi după ce a devenit pentru a patra oară tatic, Ionuţ a ţinut să o prezinte pe micuţa Ioana şi prietenilor virtuali. Prin urmare, proaspătul tătic a postat o fotografie cu fetele lui şi, a făcut prezentarea: „Bună dimineața numele meu este Ioana, am 3,2kg, 53 cm și, la naștere, am primit nota 10. Tata mi-a zis că sunteți prietenii lui..deci..sunteți și prietenii mei! O zi frumoasă vă dorim și multă bucurie în suflet”.

Ionut cu bebe
Foto: facebook

Ionuţ şi Maria s-au căsătorit în 2006 şi mai au împreună doi copii – Nicholas Ionuţ, în vârstă de 7 ani şi Nicole Maria, în vârstă de 6 ani. Dintr-o relaţie anterioară cu o actriţă italiană, Ionuţ mai are o fetiţă, Liza, acum în vârstă de 16 ani, care locuieşte în Italia, cu mama ei.

copii ionut
Foto: facebook

Mâine, părinţii împreună cu Ioana, vor părăsi capitala şi se vor îndrepta spre casă, în localitatea Comăneşti, unde sunt aşteptaţi cu mare nerăbdare de Nicole şi Nicholas.

Ionut
Foto: reginele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *