sâmbătă,decembrie 4, 2021

În vacanţă cu o familie numeroasă

În vacanţă cu o familie numeroasă
Foto: lessentieldejulien.com

Când ai mai mulţi copii trebuie să te organizezi foarte bine când pleci în vacanţă. Urmează trucurile noastre, dacă vei să ai o vacanţă frumoasă şi reuşită, fără incidente.

Cu doi sau trei copii în vacanţă toate grijile cresc. E nevoie de mai mult loc în maşină, de două camere la hotel, de mai multe bagaje. Dacă pleci cu o agenţie de voiaj e bine să specifici de la început numărul copiiilor, chiar dacă cele mai multe servicii şi tarife sunt gratis pentru cei mici.

All inclusive

Dacă ai posibilitatea optează pentru acest tip de servicii, în care ai totul inclus. Sunt agenţii care oferă servicii de acest tip în resorturi, care sunt adevărate orăşele cu tot ce e nevoie ca să te simiţi bine alături de familia ta. De asemenea, multe au şi meniuri speciale pentru copii.

Camere care comunică

Poţi opta pentru un apartament sau pentru două camere care au uşă între ele, dacă copiii tăi sunt mai măricei. Sau caută hoteluri care au şi paturi suplimentare.

Poţi închiria o vilă

Găseşti şi pe internet foarte mulţi proprietari de case sau vile, care nu locuiesc acolo. Rezervă din timp o casă care are şi curte. În afara faptului că cei mici pot sta în curte, vei putea găti şi te vei organiza mult mai bine. Poţi găsi oferte atât în ţară, cât şi în străinătate.

Mai multe capete, mai multe pregătiri

O vacanţă pentru o familie numeroasă necesită pregătiri din vreme. Odată călătoria rezervată, urmează alte pregătiri: e bine să ai un plan de urgenţă, să te preocupi de vaccinuri, de asigurările de sănătate, de itinerariu, de activităţile necesare şi de bagaje.

doremi-visual_tcm16-95606

Lista necesară

Pe lista de călătorie trebuie să se afle, neapărat:

  • şerveţele umede în cantitate mare. Sunt utile în multe situaţii: să ştergi un loc pe care te aşezi, sau un obiect în maşină, pe aeroport, în avion, la restaurant etc.
  • un ajutor. Dacă prietena ta cea mai bună sau soacra se oferă să te însoţească, nu refuza. Îţi va fi mult mai uşor în orice situaţie.
  • informaţii privind starea de sănătate a copiilor. Notează informaţii de sănătate pentru fiecare copil. Dacă se îmbolnăvesc pe drum, va fi mult mai uşor să gerezi situaţia cu personalul medical dacă ai aceste informaţii la îndemână.
  • ia cu tine mai multe pixuri. Vei avea multe formulare de completat şi copiii trebuie supravegheaţi. Astfel vei fi mai eficace.
  • jucării. Fă o listă cu jucăriile preferate ale copiiilor tăi. Nu trebuie să le iei pe toate, doar pe cele de care nu se pot despărţi. E bine ca în momentele de aşteptare cei mici să aibă o preocupare plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *