Incaltaminte copii calduroasa si rezistenta la intemperii

Chiar daca iarna este o perioada cu frig, inghet sau ploaie, copiii totusi trebuie sa mearga la scoala sau la gradinita si sa se joace afara. Pentru a fi protejati de efectele nefavorabile ale vremii, este necesar sa cumperi incaltaminte copii calduroasa si de buna calitate pentru baieti si fete. 

Gama de incaltaminte copii din magazinul online bambinii.ro este ieftina si totusi de cea mai buna calitate. De asemenea, aici gasesti nu numai incaltaminte copii pentru iarna, ci pentru toate anotimpurile. In acelasi timp, ar trebui sa alegi mai multe perechi pentru diferite ocazii.

Iarna, temperatura se schimba brusc, iar iesirea din casa pe strada, face ca picioarele copiilor sa se umezeasca rapid in interiorul incaltamintei de iarna. Prin urmare, este important ca un copil sa nu poarte o singura pereche de incaltaminte tot timpul. Mai mult decat atat, vei prelungi si durata de viata a cizmelor sau ghetelor, iar copiii vor ramane sanatosi.

Este intotdeauna mai bine sa cumperi simultan mai multe tipuri de incaltaminte de iarna copii pentru a-i schimba dupa scoala sau dupa joaca, pentru a mentine picioarele copilului calde si uscate. Si bineinteles, exista situatii neprevazute cand incaltamintea de iarna pentru copii este aleasa pe criterii de moda. Copiii, fete si baieti pot alege modelul care le place pentru a se mandri cu ei.

Incaltaminte de iarna copii

Incaltamintea de iarna pentru copii ajunge peste glezna si ofera o buna protectie impotriva zapezii, umezelii si frigului. Exista diferite tipuri de incaltaminte de iarna copii care ofera diferite niveluri de confort si protectie impotriva intemperiilor. Cizmele de iarna pentru copii sunt ideale atunci cand zapada este uscata si sunt potrivite pentru utilizarea zilnica, precum si pentru petrecerea timpului liber si drumul catre scoala sau gradinita.

Incaltamintea de iarna pentru fete si baieti este foarte bine izolata atat pe talpa cat si pe tija. Producatori folosesc in mare parte fibre sintetice pentru captuseala acestora. Ofera o putere termica mare si sunt insensibile la zapada si apa.

Incaltaminte de iarna copii impermeabila

In functie de zona de utilizare, incaltamintea de iarna pentru copii este fie impermeabila, fie foarte hidrofuga. Pe zapada uscata si temperaturi scazute, gama de incaltaminte de iarna copii hidrofuga si cu izolatie calduroasa este ideala. Pentru zapada umeda, noroi si ploaie, in schimb, se recomanda incaltaminte complet impermeabila.

Modelele de iarna cu membrana impermeabila si respirabila, precum Gore-Tex, sunt potrivite pentru picioarele copiilor in anotimpul rece. O alta alternativa sunt cizmele de cauciuc captusite pentru copii, care protejeaza foarte bine si de umezeala si de frig. 

Gama de incaltaminte de iarna copii confortabila din cauciuc este ideala pentru toti copiii mici. De asemenea, este destul de ieftina in comparatie cu incaltamintea de drumetie cu membrana Gore-Tex. Mai mult decat atat, copiii au nevoie de incaltaminte de iarna copii cu talpa anti-alunecare pentru viata de zi cu zi si drumetii prin zapada, cu captuseala calduroasa si foarte usori. Incaltamintea de iarna fara dispozitiv de fixare este potrivita in special pentru cei mai mici copii. Sunt usor de pus si de scos, sunt foarte flexibili si ofera spatiul necesar picioarelor.

About Author