Începând de astăzi, Ellie White este o mămică la puterea a doua

Ellie White
Foto: elliewhite.ro

Internată încă de la primele ore ale dimineții într-o clinică particulară din București, Ellie White a născut prin cezariană, în jurul prânzului, o minune de fetiță. Bebelușul a primit nota 10, are 52 de centimetri, cântărește 3,370 kg., este perfect sănătos și va primi numele Alexis Maria.

Cântăreața Ellie White și Doru Tinca, logodnicul și managerul ei, mai au acasă un băiețel, Mihai, care a venit pe lume pe 28 noiembrie 2012. Anul trecut, Ellie și Doru au trecut printr-o cumpănă în relația lor. După mai bine de șapte ani de relație și la un pas de căsătorie, cei doi s-au despărțit pentru o scurtă perioadă. Perioada în care au stat separați a fost destul de scurtă, ceea ce a demonstrat că Ellie și Doru sunt făcuți unul pentru celălalt.

Ellie-White-Pregnant-blue
Foto: elliewhite.ro

Astăzi, Doru Tinca a fost prezent în sala de naștere, asistând la venirea pe lume al celui deal doilea copil. Întro emisiune de televiziune, proaspătul tătic declara „E ca atunci când merg cu avionul. Am emoții, dar nu le pot controla. Ea e fericită, e bine, în mod normal trebuia să nască natural, dar nu s-a putut. Ea voia băiețel, dar vom avea fetiță. Baiețelul meu nu știu cât înțelege că vine Maria, dar astăzi a pupat-o pe Ellie pe burtică”.

Imediat după naștere, micuței i s-au recoltat celule stem și au început o serie de investigații complexe. Înainte de naștere Ellie a achiziționat un kit de recoltare care include și prelucrarea unei porțiuni de cordon ombilical, prelucrarea, izolarea și extragerea celulelor stem, purificare ADN mamă și copil, inclusiv stocare timp de 18 ani, si un pachet de 101 teste genetice.

 

La scurt timp după ce șia văzut fetița, proaspătul tătic, vizibil cuprins de emoții, mărturisea „Sunt fericit. Alexis Maria este sănătoasă și frumoasă. Elena a avut o sarcină și o naștere ușoară, fără probleme. Abia așteptăm să o aducem acasă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *