Îndrăgitul interpret de muzică populară Gelu Voicu se pregăteşte să fie din nou tătic

gelu-voicu
Foto: artistipentrununta.ro

La doar 28 de ani, artistul Gelu Voicu are o carieră de succes, o soţie superbă, Felicia, şi un băieţel în vârstă de 3 ani, Tudor, care este răsfăţatul familiei.

Întru-un interviu acordat pentru taifasuri.ro, întrebat despre familie și copil artistul a declarat „Despre viaţa mea de om vă pot spune cu mândrie şi împlinire că trăiesc aceleaşi bucurii ca în viaţa de artist. Am o soţie care mă iubeşte, mă merită, pe care o iubesc şi o merit şi împreună avem un copil de 3 anişori, Tudor Bogdan. Atât eu, cât şi Felicia, soţia mea, dacă ar fi cazul să facem o balanţă a împlinirilor în viaţă, Tudor ar răsturna toate realizările noastre, însumate. Bucuria de a avea un copil o dorim din tot sufletul fiecărui om pe acest pământ! „.

Gelu Voicu si sotia
Foto: revistavip.net

De curând Gelu Voicu a primit una dintre cele mai așteptate și dorite vești, și anume, că va deveni iar tătic. Prezent în cadrul unei emisiuni tv, de la Antena Stars, artistul spune că „Ne-a făcut Dumnezeu o bucurie. Va veni pe lume prin octombrie. Ne dorim să fie fată. Săptămâna viitoare mergem să aflăm, eu şi soţia mea, Felicia. Sarcina asta e mai toxică, e mai greu ca la prima. Ne gândeam că noi vrem fată, dar dacă vine un drăcuşor de băiat şi ne pune la gard… Băieţelul nostru e agitat, dar şi matur. Mă gândeam pe la începuturi, mă fremântam pe aici pe la emisiune, că eram prima oară tătic. Speram de vreo patru ani să mai facem un copil. Ne-am tot rugat la Dumnezeu şi uite că s-a legat. Îi mulţumim bunului Dumnezeu .”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *