Îndrăgitul interpret de muzică populară Ionuţ Dolănescu se pregăteşte de botez

0

 

Ionuţ Dolănescu
Foto: libertatea.ro

Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu sunt căsătoriţi de aproape șapte ani. A fost dragoste la prima vedere, cu toate că, atunci când s-au cunoscut, amândoi erau angrenați în alte căsnicii. Şi pentru că dragostea a fost mai presus de orice, au decis ca fiecare să renunţe la partenerul existent şi să-şi acorde o şansă.

Se pare că dragostea lor a trecut testul timpului şi iată cum, la aproape şapte ani de la căsătorie, Ionuţ şi Doiniţa se pot mândri cu o viaţă ca în poveşti. Au o carieră strălucită iar acasă îi aşteaptă trei mogâldeţe: Vlad Ionuţ în vârstă de 5 ani şi jumătate, Ioana Maria în vârstă de 4 ani, iar în octombrie anul trecut li s-a născut cel de-al treilea copil, Iancu Nicolae.

Frumoasa familie îşi petrece mare parte din timp în America, unde a şi achiziţionat o locuinţă. De curând, artistul, împreună cu familia, a revenit în ţară atât pentru a pregăti botezul micuţului Iancu dar şi pentru a onora anumite angajamente.

“Am revenit de puţin timp în țară pentru că am avut de onorat şi câteva evenimente în Italia, iar acum ne pregătim pentru recitalul de duminică din cadrul Festivalului Internaţional de Folclor din Parcul Cişmigiu. Voi cânta alături de mama şi de soţia mea. Abia după aceste zile vom avea timp să ne ocupăm de botezul lui Iancu Nicolae, ce va avea loc în toamnă. O să discut cu surorile mele pentru a stabili data. Mă voi ocupa personal de toate detaliile.

dolanescu
Foto: click.ro

Copiii s-au acomodat foarte bine acolo, dar le place şi aici. Vlăduţ merge la şcoală în SUA. Acum este în vacanţă. Se descurcă foarte bine şi mă bucur că îi place. Nu ne-am gândit să ne stabilim definitiv în SUA, dar câteva luni pe an trebuie să le petrecem acolo”, a declarat, pentru “ring”, Ionuţ Dolănescu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *