Îndrăgitul realizator Mihai Morar își iubește nespus de mult familia

Mihai Morar
Foto: Arhiva personală

Mihai Morar este unul din cei mai îndrăgiţi prezentatori de televiziune, dar şi una din cele mai discrete persoane publice. Mihai Morar este o persoană extrem de discretă când vine vorba de familie şi viaţa personală. Din acest motiv, căsnicia prezentatorului cu soţia lui, Gabriela, a fost până acum ferită de ochii curioşilor. Discreţia a fost literă de lege în casa lui Morar pentru că a ştiut foarte bine că mai puţină afişare înseamnă protecţie şi linişte.

sotia cu fetele
Foto: Arhiva personală

Gabriela, soţia vedetei, este o prezenţă discretă şi iese foarte rar în lume. Cu toate astea, nu trebuie să trecem cu vederea calitățiile sale fizice, soția lui Mihai Morar fiind una dintre cele mai elegante partenere de viață ale oamenilor de televiziune de la noi. Soția vedetei de la Antena 2 și de la Radio ZU a preferat să se dedice familie și creșterii celor două fetițe pe care i le-a dăruit faimosului om de televiziune.

sotia si fetele lui morar
Foto: Arhiva personală

Mihai Morar nu este doar un apreciat om de radio și televiziune, ci și fericitul tătic a două gemene din cale afară de frumoase: Mara și Cezara. În ciuda programului său extrem de aglomerat, Mihai își găsește întotdeauna timp pe care să îl petreacă în compania celor două.

tot vacanta
Foto: Arhiva personală

Ori de câte ori are ocazia, Mihai postează pe rețelele de socializare fotografii cu cele două fetițe. Așa a procedat recent, când și-a încântat prietenii virtuali cu poze din ultima vacanță petrecută cu familia lui minunată.

din vacanta
Foto: Arhiva personală
cu fetele
Foto: Arhiva personală
cu familia
Foto: Arhiva personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *