Îngerul din viaţa lui Lorenzo Lamas

Lorenzo-Lamas
foto: nydailynews.com

Aflat la a cincea căsătorie, Lorenzo Lamas, trăieşte poate cea mai interesantă şi inedită experienţă a vieţii. La 57 de ani va fi din nou bunic, datorită soției sale Shawna Craig, care s-a oferit voluntar, să fie mamă surogat pentru nepotul lor.

La începutul anului 2014, Shayne, fata cea mare a actorului, însărcinată cu un baieţel, pierde sarcina şi află o veste cumplită pentru o femeie. Nu va mai putea face vreodată copii. “Lumea mea s-a prăbuşit. A fost cel mai rău moment din viaţa mea“, declara Shayne. Dar miracolul nu a întârziat să apară şi mama vitregă, doar cu un an mai mare, s-a oferit să fie mamă surogat.

Lamas cu familia
foto: dailymail.co.uk

„E ciudat. E ciudat ca altcineva să-ţi poarte copilul. Dar mi-am pierdut fiul şi acum, Shawna îmi poartă fiul. Am primit cea mai mare binecuvântare din lume şi voi fi veşnic recunoscătoare.”

Cu ajutorul unui specialist în fertilitate, Shawna a rămas însărcinată cu un embrion creat de cuplul Shayne şi Nik Richie, soţul ei. „Shawna nu e doar mama mea vitregă, e ca o soră de suflet. E un înger care a binecuvântat întreaga mea familie, inclusiv pe tatăl meu „, a declarat Shayne pentru Closer Weekly.

Fericita mamă surogat, a declarat celor de la Closer: „eu sunt extaziată să fiu însărcinată. Este cel mai bun lucru din lume.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *