” Inimi desenate” ultimul hit al Deliei riscă să fie interzis

Inimi-desenate-ultimul-hit-al-Deliei-riscă-să-fie-interzis
Foto: stirile.rol.ro

 

Delia Matache cunoscută mai bine sub numele de scenă Delia, a cunoscut succesul la nivel național în perioada 1999-2003,  perioadă în care a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume. După încetarea acestei colaborări, Delia s-a lansat în cariera solo, a scos hituri pe bandă rulantă  şi a lansat alte 2 albume.

În prezent Delia este în plin turneu de promovare şi are în plan mai multe concerte de anvergură, unul având loc chiar în această seară la Sala Palatului.

Şi tocmai pentru că este implicată într-un turneu aşa important, Delia nu avea nevoie de tot scandalul iscat acum câteva zile. Ultima sa piesa, ” Inimi desenate” s-a bucurat de un real succes iar videoclipul a strâns în numai o săptămână de la lansare aproape două milioane de vizualizări. Fix această piesă face obiectul discuţiei, asupra ei planând suspiciunea de plagiat. Cea care susţine că linia melodică îi aparţine încă din 2011 este o cântăreaţă consacrată din Germania.

Ovidiu si Alex, băieţii de la Kazibo, cei care au compus melodia Deliei au declarat că din punct de vedere muzical, piesa nu este un plagiat. ” Nici eu şi nici partenerul meu nu am ascultat melodia nemţoaicei până acum. Ca să se poată spune că a existat un proces de plagiat, ar trebui să existe o intenţie de a fura şi nu se pune problema de aşa ceva”.

„Nemţii au luat deja legătura cu casa de discuri şi vor veni în România însoţiţi de avocaţi. Sunt dispuşi să meargă până în pânzele albe, considerând că Delia nu are voie să cânte melodia. Dacă este adevărat, vina aparţine celor de la Kazibo, care i-au compus piesa. Ar fi şi a ei dacă ştia ce se întâmplă şi a acceptat, altfel nu are niciun fel de implicare”, a declarat o sursă din lumea showbiz-ului, pentru cancan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *