Inimioare cu căpşuni

Ingrediente:
- 1 cană de frișcă
- 1 linguriţă extract de vanilie
- 1/4 cană de zahăr pudră
- 1 pachet de foietaj
- 1/2 ceaşcă de căpşuni proaspete (sau fructe de pădure mixte)
Mod de preparare:
- Încălziţi cuptorul la 200 °.
- La mixer puneţi frişca, vanilia şi zahărul şi bateţi până obţineţi o cremă spumoasă, aproximativ 5 minute.
- Desfaceți foile şi cu o formă decupaţi inimioare.
- Așezați inimile pe o foaie de copt şi coaceţi timp de 10 minute, sau până se rumenesc.
- Scoateți din cuptor și lăsaţi să se răcească complet. Tăiaţi inimile în jumătate. Ungeţi fiecare jumătate cu frişcă şi căpşuni, și așezați cealaltă jumătate în partea de sus, pentru a forma un sandwich.