Inimioare cu căpşuni

inimioare-cu-capsuni

Ingrediente:

  • 1 cană de frișcă
  • 1 linguriţă extract de vanilie
  • 1/4 cană de zahăr pudră
  • 1 pachet de foietaj
  • 1/2 ceaşcă de căpşuni proaspete (sau fructe de pădure mixte)

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 200 °.
  2. La mixer puneţi frişca, vanilia şi zahărul şi bateţi până obţineţi o cremă spumoasă, aproximativ 5 minute.
  3. Desfaceți foile şi cu o formă decupaţi inimioare.
  4. Așezați inimile pe o foaie de copt şi coaceţi timp de 10 minute, sau până se rumenesc.
  5. Scoateți din cuptor și lăsaţi să se răcească complet. Tăiaţi inimile în jumătate. Ungeţi fiecare jumătate cu frişcă şi căpşuni, și așezați cealaltă jumătate în partea de sus, pentru a forma un sandwich.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *