Ionuţ Dumitru
Foto: yve.ro

Fost component al trupei SIMPLU şi cunoscut în lumea dansului ca Piticu, Ionuț Dumitru, a devenit tătic. Dansatorul este în culmea fericirii pentru că e tată de fată.

De aproximativ un an, Piticu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale care i-a dăruit recent o fetiță. Acesta a avut în trecut o relație de trei ani cu Magda Pălimaru, prezentatoarea PRO TV.

Piticu a făcut tot posibilul să îşi ţină viaţa personală cât mai ascunsă, însă fericirea pe care o simte în aceste momente nu poate fi ţinută în frâu, mai ales când este vorba despre cel mai frumos sentiment pe care îl poate simţi, şi anume acela de a fi tată.

Ionuţ Dumitru a trecut recent prin cele mai mari emoţii din viaţa lui, atunci când soţia lui a adus-o pe lume pe fetiţa lor, Dariana. „Duminică seara, la ora 22, soţia mea a intrat în travaliu, iar până la ora 5:39 dimineaţa, când s-a născut fetiţa, am trecut prin cele mai mari emoţii, pentru că nu mai aveam răbdare”, a declarat Piticu.

copil piticu
Foto: ph-online.ro

Chiar dacă naşterea a durat câteva ore, momentul în care şi-a ţinut fetiţa în braţe a fost unul pur şi simplu magic, reacţiile micuţei reuşind să îi stârnească artistului cele mai puternice emoţii. „Nu am crezut niciodată că faptul că am vorbit cu ea cât era în burtică are vreun efect. Emoțiile pe care le-am simțit când și-a deschis ochii aceia mari, albaștri, nu pot fi descrise în cuvinte. Nici nu am apucat să spun două cuvinte, că a şi deschis ochii şi mi-a zâmbit”, a spus Ionuţ Dumitru.

Chiar dacă la început şi-a dorit băiat, fericirea pe care Dariana Maria i-a adus-o este una la care nici măcar nu visa. „Îmi este foarte drag să o ţin în braţe. Ieri i-am făcut masaj pe spate cam 40 de minute, iar când ridicam mâna se foia, pentru a continua. Cel mai important este că este sănătoasă. S-a născut cu 3.300 kg şi 51 de centimetri. Toţi îmi spun acum că seamănă cu mine, dar eu sper când va creşte să semene cu mama ei”, a spus, vizibil emoţionat Piticu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *