Îți mai amintești de fetița sâsâită din reclama la salam săsesc? Vezi cum arată azi

salam săsesc
Foto: b365.ro

La doar patru ani, Luiza Lucuța făcea furori încercând să pronunţe corect „Salam săsesc“, lucru care i-a atras simpatia milioanelor de telespectatori care au văzut spotul publicitar. Culmea este că a ajuns să joace în acel spot dintr-o pură întâmplare. Mai precis, micuța participa la o preselecție pentru o emisiune tv, atunci când a fost remarcată de cei care erau în căutarea unui personaj pentru reclama cu pricina.

luiza-llucuta
Foto: voceatransilvaniei.ro

Anii au trecut și acum, la 12 ani de la simpatica ei apariție pe micul ecran, Luiza este o adevărată domnișoară. Elevă în clasa a XI-a la un liceu din Constanța, Luiza este un elev silitor și se numără printre cei mai buni elevi ai liceului. Nu este pasionată de aparițiile la tv, ci este preocupată să învețe cât mai bine pentru a-și croi drumul în viață. Cu toate acestea, a dat curs propunerii firmei care a făcut-o cunoscută, de a filma un videoclip , în care îi îndeamnă pe părinți să își înscrie copiii într-un concurs, iar cei care vor fi selectați vor apărea în reclama la salam.

luiza
Foto: protv.ro

Când nu este afundată în studiu, tânăra acordă timp călătoriilor și tenisului. Ocazional, cântă în trupa Treişpe Cuvinte, alături de colegii ei.

formatie
Foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *