Îţi mai aminteşti de micuţa Bianca din „Numai Iubirea”? Află ce face şi cum arată acum adolescenta

0
Numai Iubirea
Foto: ele.ro

Bianca Neagu avea doar opt ani, când a primit rolul fiicei lui Dan (Alexandru Papadopol), un arhitect văduv care îşi găseşte sufletul pereche în Ana (Corina Dănilă), învăţătoarea micuţei lui. După acest debut, câţiva ani buni, telespectatorii au văzut-o crescând pe Bianca Neagu pe micile ecrane. Rolul din „Numai Iubirea” a fost doar începutul pentru ea, urmând mai apoi să joace în alte filme, telenovele şi seriale cunoscute precum „Păcatele Evei”, „Mamă după ora 5”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”.

Din 2007 însă, publicul nu a mai auzit nimic de Bibi, mulţi dintre foştii admiratori fiind curioşi ce s-a întâmplat cu fetiţa-minune care le făcea serile mai frumoase. Ei bine, ea a crescut şi s-a transformat într-o adevărată domnişoară. Bianca Neagu, are acum 19 ani şi este studentă la Facultatea de Psihologie. Potrivit celor de la cancan.ro, Bianca şi-a dorit să intre la Facultatea de Teatru, dar şansele nu au fost de partea ei. Cu toate astea este optimistă şi ştie că pe viitor va reuşi. „Voi încerca la anul din nou la UNATC, nu mi-am părăsit acest vis. Îmi place ceea ce studiez acum, consider că este o pregătire, dezvoltare personală şi evoluţie ca persoană pentru ce va avea să urmeze la facultatea de teatru”.

Bianca acum
Foto: perfecte.ro

De când a devenit cunoscută publicului larg, viaţa Biancăi s-a schimbat radical. „A fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţa mea. Faptul că am crescut pe platourile de filmare împreună cu oameni profesionişti de la care am avut ce învăţa , am evoluat frumos, m-am maturizat şi am avut o copilărie de care o să-mi amintesc cu drag. După toată această experienţă mi-am dat seama că acesta este drumul meu în viaţă şi că am să lupt să ajung acolo unde îmi doresc. Mi-am promis că ce s-a întâmplat atunci este doar începutul unei lungi cariere”.

În 2010, Bianca Neagu a bifat o altă reuşită profesională. A jucat alături de celebra Rachel Weisz în filmul „The whistleblower” peliculă care s-a bucurat de un succes impresionant.

Tânăra adolescentă are deja o relaţie serioasă cu Alan Taylor, un fotograf şi artist englez. “Va avea o expoziţie în curând, la care vă invit. M-a pictat şi pe mine, inspirat de o poza de-a mea de pe Facebook. M-a emotionat foarte mult gestul lui”, a declarat Bianca.

Bianca si iubitul
Foto: oradestiri.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *