sâmbătă,decembrie 9, 2023
James Blunt
Foto: divinity.es

Cântăreţul britanic James Blunt a devenit celebru în 2005, cu piesa „You’re Beautiful”, care a fost intens difuzată de toate posturile de radio din lume, iar apoi cu single-ul „Goodbye My Lover”, inclus pe albumul „Back to Bedlam”.

De la debutul său artistic, James Blunt a fost recompensat cu două trofee Brit, unul pentru cel mai bun artist britanic, iar celălalt, pentru cel mai bun material pop, dar şi cu premiul Grammy, în 2007, la categoria „cea mai bună interpretare masculină”, pentru cântecul „You’re Beautiful”. De asemenea, artistul are în palmares două premii Ivor Novello, 2 premii MTV Video Music precum şi alte cinci nominalizări la Grammy Awards, în 2006.

James Blunt s-a logodit în 2013 cu Sofia Wellesley, fiica Lordului John Wellesley, adică nepoata celui de-al optulea Duce de Wellington, şi s-au căsătorit în septembrie 2014, în cadrul unei ceremonii foarte intime, la o capelă micuță din Campanet. Acolo, tatăl Sofiei deține o proprietate. În prezent, popstarul este mutat în Australia pentru a fi jurat în show-ul X Factor, ediția australiană, unde îi are colegi pe Chris Isaak și Guy Sebastian.

Licenţiată în drept la Universitatea din Edinburgh, unde a fost colegă cu Pippa Middleton, Sofia este în prezent consultant juridic în Londra.

Recent, James şi Sofia au confirmat ştirea conform căreia vor deveni părinți. Prezent pe covorul roșu, la un eveniment din Sydney, Emeralds & Ivy Ball, artistul de 41 de ani a fost întrebat dacă soția sa este însărcinată. Mai multe detalii au refuzat, însă, să ofere ziarului Sunday Telegraph, ediția australiană. “Încerc să nu vorbesc prea mult despre asta pe covorul roșu.”, a spus James.

Dorința lor de-a avea o familie este de mult confirmată. “A avea copii pare un lucru uimitor. Mulți dintre prietenii și rudele mele au copii deja. Ar fi păcat să nu trăiesc și eu asta”, a declarat cântărețul anul trecut, pentru ediția britanică Hello!.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *