Jennifer Love Hewitt
Foto: dailymail.co.uk

Actriță și compozitoare americană, Jennifer Love Hewitt este foarte cunoscută pentru aparițiile sale televizate în filmele companiei Fox, precum ”Party of Five”, interpretând rolul Sarah Reeves, ”I Know What You Did Last Summer” și continuarea sa ”I Still Know What You Did Last Summer” ca Julie James.

Pentru rolurile din franciza ”I Know What You Did Last Summer”, Jennifer Love Hewitt, a fost nominalizată la Globurile de Aur. Frumoasa actriţă este licenţiată în Economie şi Istorie la Universitatea Cornell şi a început cariera actoricească în 2006.

Jennifer Love-Hewitt3
Foto: tattoos.fansshare.com

Timp de trei ani Jennifer Love Hewitt a avut o relaţie cu actorul scoțian Ross McCall, după ce acesta a apărut într-un episod din serialul „Ghost Whisperer”. Cei doi s-au logodit la scurt timp de la începutul relaţiei, într-o vacanță în Hawaii. După ce a rupt logodna de Ross, actriţa a mai avut legături cu cântărețul John Mayer, prezentatorul MTV Carson Daly, actorul/fotomodelul Kip Purdue, cântărețul/compozitorul Rich Cronin, actorul/cântărețul Joey Lawrence și actorul Will Friedle.

De câte ori avea ocazia, actriţa mărturisea ca îşi doreşte să se căsătorească şi să devină mamă. Pe Brian Hallisay l-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Lista Clienţilor”. A fost dragoste la prima vedere şi la scurt timp, s-au căsătorit în secret.

Jennifer Love Hewitt si Brian Hallisay
Foto: aktualne.atlas.sk

„Sunt obsedată de copii”, a mărturisit frumoasa actriţă care, la puţin timp după căsătorie a devenit mămică pentru prima oară. Primul copil al cuplului este o fetiţă, pe care au numit-o Autumn James şi are acum un an şi şapte luni.

Actriţa a rămas însărcinată pentru a doua oară în timp ce juca rolul unui detectiv FBI pe nume Kate Callahan, în serialul “Minţi Criminale”. Sarcina actriţei a fost inclusă în scenariu, dar Jennifer părăseşte serialul după un sezon, urmată fiind şi de personajul ei. A părăsit serialul din dorinţa de a sta mai mult timp alături de familie şi pentru a avea mai multă grijă de ea şi de bebeluşul ce urma să se nască. Zilele trecute, familia s-a mărit cu un nou membru, Jennifer aducând pe lume un băieţel perfect sănătos, pe care l-au numit Atticus James.

Într-un interviu acordat revistei American Baby, Jennifer Love Hewitt mărturisea: “Să fii însărcinată mi se pare magic, sunt foarte recunoscătoare. Sunt conştientă că este un dar să fii gravidă”. Referitor la cea de-a doua sarcină, Jennifer a mărturisit că i-a fost mai uşor din mai multe puncte de vedere: „Sunt actriţă de 25 de ani şi a trebuit să-mi fie foame uneori în carieră, aşa că să fiu însărcinată a fost eliberator din acest punct de vedere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *