Jessica Paré a născut un băiețel

Jessica-Paré
Foto: aceshowbiz.com

De origine canadiancă, actrița Jessica Paré a devenit cunoscută prin filmele „Lost and Delirious”, „Hot Tub Time Machine”, „Wicker Park”, dar mai ales în urma interpretării personajului Megan Draper, din serialul american „Mad Men”.

În 2007, actrița s-a căsătorit cu producătorul și scriitorul Joseph M. Smith. Din păcate, mariajul lor nu a fost de lungă durată, cei doi separându-se după trei ani. Doi ani mai târziu, în mai 2012, Jessica a început relația cu John Kastner, un renumit muzician.

În această săptămână, actrița Jessica Paré și iubitul ei, John Kastner au anunțat cu mare bucurie nașterea primului lor copil.

Extrem de bucuros de venirea bebelușului, Kastner a ținut să împărtășească vestea și cu prietenii lui virtuali. Astfel a postat pe un site de socializare o poză cu nou născutul, în dreptul căreia a scris: „Vă invit să-l întâlniți pe Blues Anthony Paré Kastner”

Jessica a născut cu doar două săptămâni înainte de ultimul sezon de „Mad Men”, a cărui premieră este pe 5 aprilie pe AMC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *