Jessica Simpson renunta la tocuri: a doua sarcina!

0

Frumoasa acrita, cantareata si textiera americana Jessica Simpson este insarcinata pentru a doua oara. Un site american publica azi fotografii cu vedeta pe care trebuie sa le vedeti.

                       untitled 2

Jessica Simpson este tot mai cu picioarele pe pamant. Multi-lateral dezvoltata artista de 32 ani a renuntat la mult iubitele ei tocuri inalte. Acum este in plin program de antrenament, recunoaste pe Tweeter, impreuna cu o poza “ajutatoare”.

Sursele sustin ca Jessica are probleme serioase cu picioarele si spatele. Nu ar fi prima data cand Jessica renunta la tocuri, ea reia o practica “impamantenita” temporar de la prima data.

 untitled

„Am fost la doctor ieri si mi-a zis, ‘Va trebui sa te dai jos de pe tocuri!'”a spus ea catre US Weekly in noiembrie 2011, o luna dupa ce a confirmat prima e sarcina.

„D-abia astept ziua in care sa pot sa urc iar pe tocuri!” a comentat fasionista pe Tweeter imediat dupa nasterea primului copil.

Cu toate acestea Jessica a recunoscut ca nasterea numarul doi nu este la fel de fara griji ca prima. “Este o sarcina total diferita! Ma simt groaznic, vomit”.  Iata o serie de imagini cu Jessica Simpson.

Sursa: Celebrity Moms

Foto: Credit – JessicaSimpson/ Instagram

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *