Jude Law tătic pentru a cincea oară

Jude-Law
Foto: zeenews.india.com

Actor, producător de film și regizor, Jude Law a fost considerat în topul primilor zece actori de la Hollywood, care pot garanta succesul unui film.

Law şi-a început cariera în 1987 la National Youth Music Theatre, și primul său rol în televiziune l-a obţinut doi ani mai târziu. A fost nominalizat în anul 1999 pentru Premiul Academiei la categoria “Cel mai bun actor în rol secundar“ pentru interpretarea sa din filmul “The Talented Mr. Ripley“ iar în anul 2000 a câștigat Premiul BAFTA pentru acelaşi rol. În 2003, a fost nominalizat pentru Premiul Academiei la categoria “Cel mai bun actor“ pentru interpretarea sa din filmul “Cold Mountain “.

 

A întâlnit-o pe actriţa Sadie Frost în timp ce lucra la filmul “Shopping“. A luat-o de soţie în 1997 şi au împreună trei copii: doi băieţi, Rafferty, în vârstă de 18 ani şi Rudy, în vârstă de 13 ani, şi o fată, Iris, în vârstă de 15 ani. În 2003, după şase ani de mariaj, cei doi au divorţat.

Jude-Law-si-Sadie-Frost
Foto: nydailynews.com

 

La sfârşitul anului 2003, în timp ce filma la pelicula “Alfie“, Law începe relaţia cu Sienna Miller, care îi devine logodnică un an mai târziu. După ce s-au înşelat reciproc, cei doi s-au separt la finalul anului 2006.

Law şi-a continuat periplul amoros şi a intrat într-o relaţie de scurtă durată cu modelul american Samantha Burke. Modelul i-a dăruit actorului cel de-al patrulea copil, o fetiţă, Sofia, acum în vârstă de cinci ani.

De curând, actorul britanic a devenit pentru a cincea oară tată, după ce cântăreaţa Catherine Harding, fosta lui iubită, a născut o fetiţă.

Informaţia a fost confirmată de managerul starului.

„Pot să vă confirm naşterea fiicei lui Jude Law şi Catherine Harding. Amândoi sunt încântaţi de acest eveniment şi cer presei să le respecte viaţa privată”, a declarat managerul actorului Jude Law.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *