Julianna Luisa Margulies o celebră actriţă cu origini româneşti

Julianna
Foto: cotibluemos.blogspot.com

Julianna Luisa Margulies este o actriţă şi producătoare americană. După câteva roluri mici în televiziune, Julianna a cunoscut marele succes în rolul asistentei medicale Carol Hathaway din drama ”ER”. Interpretarea excepţională i-a adus recenzii excelente şi câştigarea unui premiu Emmy. După terminarea filmărilor la serialul care i-a adus succesul, actriţa a apărut în miniseria ”The Mists of Avalon” în anul 2001. În anul 2009, a primit rolul principal în drama ”The Good Wife”, rol pentru care a fost răsplătită cu Globul de aur. Cunoscutul serial a ajuns acum la cel de-al şaselea sezon.

Julianna a câştigat opt ”Screen Actor Guild Awards”, ceea ce a făcut să fie cea mai premiată femeie în cadrul SAG. În 2015, publicaţia Time a desemnat-o una dintre cele ”100 de persoane cele mai influente din lume”.

Pe actorul Ron Eldard l-a cunoscut în 1991 la nişte cursuri de actorie pe care le frecventau. Au fost împreună timp de 12 ani după care, în 2003 s-au despărţit. Julianna s-a căsătorit patru ani mai târziu cu avocatul Keith Lieberthal, băiatul celebrului academician Kenneth Lieberthal. Cei doi au un băieţel pe nume Kieran şi locuiesc la New York.

lieberthal-margulies
Foto: aceshowbiz.com

O viaţă frumoasă şi armonioasă încununată de curând cu un ”trofeu” la care aspiră orice vedetă de la Hollywood şi anume, cu o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood. Îndrăgitei actriţe i-a fost oferită cea de-a 2.550 stea de pe Bulevardul Celebrităţilor din Hollywood.

Alături de Julianna, pe toată perioada ceremoniei, a fost Michael J. Fox, actorul alături de care joacă în serialul „The Good Wife”.

Frumoasa actriţă are origini româneşti. Părinţii sunt evrei, descendenţi din emigranţi austrieci şi români. Un motiv în plus să ne bucurăm pentru succesul frumoasei actriţe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *